Kolaps na Gazeli: U svim trakama, u oba smera ima vozila, saobraćaj mili

Podsetimo, danas je, između ostalih objekata i građevina, dojavljeno da je i na mostu Gazela postavljena eksplozivna naprava

  • 2

Iako danas nije ni petak, niti ima kiše ipak je na mostu Gazela došlo do kolapsa u saobraćaju. U oba smera sve trake su pune, saobraćaj se kreće, ali otežano.

Saobraćaj se u Beogradu uprkos velikim gužvama odvija normalno osim na Gazeli, Pančevačkom mostu i Autokomandi. Na Gazeli je usporen, posebno u smeru ka Beogradu i na uključenju na most u pravcu Beograda.

Podsetimo, danas je, između ostalih objekata i građevina, dojavljeno da je i na mostu Gazela postavljena eksplozivna naprava.

- Eksplozive smo postavili na sledećim lokacijama: Brankov most, Most Gazela, Novi železnički most, Most na Adi, Pančevački most, Narodni muzej, Delta Citi, TK "Zmaj", Ada Mall, Tržni centar Stadion, Tržni centar Konjarnik, Beogradski zoološki vrt, Javni akvarijum i tropikarijum, McDonald's Bežanijska kosa (Partizanske avijacije, Beograd), Evrodom beogradski aerodrom, Glavna stanica Beograd, Predsednikova kuća, Gradsko veće, Svaka elektrana, Svaki objekat za prečišćavanje vode, ruska ambasada Beograd - navodno stoji u dojavama, preneli su mediji.

U toku je intenzivan rad na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi sa lažnim dojavama o bombama koje stižu svakodnevno na veliki broj adresa u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    16. maj 2022 | 18:02

    Znači ima goriva...!?

  • Dr

    16. maj 2022 | 18:25

    1000 javnih lokacija i ambasada Rusije. Toliko je očigledno. Ajmo da uvedemo neke pro forme sankcije Rusije dok još nisu prestale da budu "samo" lažne. I 1000 sankcija je malo ako je to cena za mir i makar 1 sacuvan život. Nismo sila koja može rešiti ovo i moramo biti pametni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA