≫ 

Okanović oštro o opasnom ringišpilu u Ovči: Roditeljima važno da se deca zabavljaju, makar ugrožavali život

Dok se klinci vrte na ringišpilu, u susret im nailaze automobili

  • 7

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak ringišpila u Ovči, koji kad je u pokretu, do pola izlazi na ulicu, oglasio se Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, koji je kritikovao vlasnika ringišpila, ali i roditelje koji su pustili decu da se vozaju, iako im preti opasnost.

- Paradigma stanja: vasnik biznisa koji želi da zaradi po svaku cenu, roditelji kojima je važno da se deca zabavljaju, makar i ugrožavajući život, nadležni koji su doneli odluku iz kancelarije bez sagledavanja stanja na terenu - napisao je Okanović.

Ringišpil na kom sede mališani postavljen tako da, kada se zavrti, prelazi delimično i na kolovoz.

Tako su klinci koji se vrte na ringišpilu lako mogli da se povrede jer su im susret, dok su se vrteli, nailazili automobili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    17. maj 2022 | 11:37

    Nisu roditelji krivi,no ti koji su dozvolili da se tu postavi luna park...e tolko

  • AV GP

    17. maj 2022 | 11:39

    Naravno da su krivi i roditelji, ali nisu svi tu prisutni, ima i starije dece. Najvecu krivicu snosi onaj sto je izdao dozvolu za koriscenje prostora jer nije procenio najbitnije - bezbednost. Ne mogu da verujem da je i vlasnik tog ringispila, zarad licne zarade, ugrozio zivote dece. Strasno...

  • DV

    17. maj 2022 | 11:38

    Nije kriv vlasnik ringispila vec Opstinska inspekcija koja je dozvolila lokaciju da se tu postavi ringispil, a potom nije izvrsila inspekcijski nadzor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA