≫ 

Mornari koji su našli telo mladića u Dunavu: Sumnjam da je telo bilo ispod mosta, plutalo je pored broda

Kako je potvrđeno našoj ekipi na licu mesta, telo je otkriveno oko 9.30 sati

  • 0
Matej Periš Ada telo brod Foto: Telegraf.rs

Mornari koji su ugledali telo muškarca u Dunavu, za Telegraf.rs kazali su da je telo viđeno oko 9.30 sati.

Ekipi našeg portala koja se našla na licu mesta rečeno je da je telo plutalo pored broda.

- Voda ga je odvukla tamo do stepenica, pa su ga izvukli - rekao nam je jedan od mornara, dodajući ocenu da je telo bilo zakačeno ispod mosta, te da ga je košava isterala napolje.

Matej Periš Ada telo brod Foto: Telegraf.rs

Telo je u fazi raspadanja, a u tom delu obale širi se jak neprijatan miris.

Kako smo prethodno saznali od oca nestalog Mateja Periša, odeća se poklapa sa garderobom koju je mladić iz Splita nosio u trenutku nestanka u Beogradu, u noći 30. na 31. decembar.

- Mora se još uporediti DNK, ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd - rekao je Nenad Periš.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, kako bi se tačno utvrdilo da li je reč o Mateju Perišu, DNK nađenog mladića uporediće se sa DNK Nenada Periša, oca mladog Splićanina.

Podsetimo, Matej je poslednji put viđen u klubu "Gotik" u Beton hali u noći između između 30. i 31. decembra, kada je ostavio svoje drugove. Od tada je njegov nestanak bio obavijen velom misterije.

Odmah su objavljeni snimci sa nekoliko kamera na kojima se vidi kako Periš trči, zaustavlja taksi, ponovo trči, a potom navodno silazi u reku.

MUP je objavio i rekonstrukciju njegovog kretanja nakon što je izašao iz kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA