≫ 

Neverovatna krađa na Čukarici: Plen je bio smeće za reciklažu, a lopovi su pritom uništili i kontejnere

Pored polomljenih nadzemnih delova, nesavesna lica su iz podzemnih kontejnera izvukla i reciklabilni otpad

  • 2

Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća“, ali i svi Beograđani pretrpeli su veliku štetu kada su nesavesni pojedinci na opštini Čukarica juče polomili čak 16 nadzemnih delova podzemnih kontejnera, namenjenih odlaganju reciklaznog otpada.

- JKP „Gradska čistoća“, Grad Beograd, ali i svi Beograđani pretrpeli su štetu u okvirnom iznosu od oko 3,2 miliona dinara, kada su nesavesni pojedinci na Čukarica polomili 16 nadzemnih delova podzemnih kontejnera namenjenih odlaganju reciklabila - rekla je za Tanjug Marija Milošević iz JKP “Gradska čistoća”.

- Pored polomljenih nadzemnih delova, nesavesna lica su iz podzemnih kontejnera izvukla i reciklabilni otpad i dodatno oštetili ovo preduzeće, ali se materijalna šteta u otpadu ne može izračunati, jer preduzeće nema tačna saznanja o količini reciklabila koja se tokom noći nalazila u uništenim sudovima - kazala je Milošević.

Ona je osudila ovaj vandalizam i uništavanje gradske imovine, navodeći da je „JKP „Gradska čistoća“ podnelo krivične prijave protiv NN lica.

- Ovakvo postupanje zaslužuje svaku osudu. Apelujemo i na sve savesne građane da ovakvo ponašanje pojedinaca uvek prijave nadležnima - rekla je Milošević.

- Naše ekipe su na terenu i do kraja dana šteta će biti sanirana - dodala je Milošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA