≫ 

Pijani čovek pretio miliciji zbog kontrole buke na Vračaru: Ovo je pozadina dramatičnog hapšenja u Gročanskoj

O tome šta se tačno dogodilo na ovoj lokaciji detaljno nas je obavestio Sekretarijat za poslove Komunalne milicije

  • 3

Nakon snimka hapšenja u Gročanskoj ulici na Vračaru, koji se juče pojavio u javnosti, a na kome se vidi dramatično obuzdavanje jednog čoveka, oglasila se Komunalna milicija, koja je učestvovala u intervenciji.

Podsećamo, na snimku se mogla čuti žena koja histerično zapomaže, muškarac koji govori "Nismo ćoravi, imamo oči", oboren bicikl i čovek koga policajci hapse.

O tome šta se tačno dogodilo na ovoj lokaciji detaljno nas je obavestio Sekretarijat za poslove Komunalne milicije.

- Komunalni milicionari su dana 24. 5. 2022. u 22.45 časova, u Ulici Gročanskoj, Beograd - Vračar, izvršili kontrolu reda iz svoje nadležnosti postupajući po prijavi građana za buku iz stana na navedenoj lokaciji. Dolaskom na lokaciju prijave komunalni milicionari zatekli su navode iz prijave, odnosno buku od muzike i galame u stanu. Lice koje je otvorilo vrata stana i koje je bilo u vidno alkoholisanom stanju, iznoseći pretnje, odbijalo je saradnju sa komunalnim milicionarima zbog čega je pozvana patrola MUP-a PS Vračar koja je preduzela mere iz svoje nadležnosti.

Video: Pijani muškarac na Zvezdari prvo nudio devojčici sladoled, pa ga bacio: Komšije se žale na njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    26. maj 2022 | 16:52

    Zašto žena histerično zapomaže ako nije vršeno fizičko nasilje nad dotičnim momkom?da li je ovo zloupotreba službenog položaja (privatne milicije)? Čak i da se čula galama u stanu nije opravdanje da se biju gradjani Beograda. A na snimku se vidi kako momka udaraju na zadnjem sedištu automobila(sa njegovom konstantacijom da su ga i pre toga fizički napali) . A i kakve sve to ima veze sa nekom galamom kada vidimo u prilozenom snimku da momak vozi biciklu. Postavlja se pitanje da li gradjani Beograda ne smeju da voze bicikle već samo dzipove od mame i tate koji su u tom istom drzavnom sektoru.

  • Dexter

    26. maj 2022 | 16:11

    A sta se desilo sa biciklom, covekom koji ima oci i zenom koja zapomaze?

  • Čupričanin

    26. maj 2022 | 16:34

    Opireš se,psuješ,vredjaš miliciju pravis se majmun,tako bi ti slatko ispravio pendrek od grbine uuuu pa nisi svestan... Nemamo mi zakon,da smo normalna drzava kao sto nismo pojedinci bi morali mirno da stoje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA