≫ 

Krvavi okršaj u tržnom centru u Zemunu, muškarac brutalno napao drugog pred bebom: "Obezbeđenje nije nadležno"

Na konstataciju da obezbeđenje nije uočeno u blizini dok se dešavala tuča, iz tržnog centra su odgovorili da ono nema nadležnost da reaguje u ovakvim slučajevima

  • 15
Vršnjačko nasilje, tuča Foto-ilustracija: Shutterstock

Krvava tuča u zemunskom tržnom centru BN Bos dogodila se u ponedeljak 13. juna, oko 18 sati, kada je jedan muškarac napao drugog i naneo mu teže povrede, saznaje Telegraf.

Kako nam je ispričala čitateljka koja se tog dana našla na licu mesta, jednu sasvim običnu kupovinu prekinuo je ženski vrisak. Kada se okrenula i pogledala, videla je kako jedan muškarac brutalno udara drugog.

- Bacio ga je na pod, a onda ležerno izašao iz tržnog centra. Pretučeni čovek je ležao krvav, nikog nije bilo da ih razdvoji, obezbeđenja nigde nije bilo. Ubrzo su došli policija i Hitna pomoć, koja je konstatovala da je čovek teže povređen - navodi ona.

- Mislim da mu je slomio neku kost i zube. Bila sam u šoku, posebno što nikog nije bilo da odreaguje - dodaje naša čitateljka koja je želela da ostane anonimna.

Da je došlo do krvave tuče, potvrdili su za naš portal i iz tržnog centra.

- Upoznati smo sa događajem kada su se dva muškarca potukla, čak je tu bila i beba u kolicima. Nakon incidenta su došle i policija i hitna, sve je prošlo po protokolu - navode za Telegraf.rs iz tržnog centra BN Bos.

Na konstataciju da obezbeđenje nije uočeno u blizini dok se dešavala tuča, odgovorili su da ono nema nadležnost da reaguje u ovakvim slučajevima.

- Obezbeđenje tj. agencija sa kojom sarađujemo nije nadležna u takvim situacijama da reaguje. Po rečima inspektora PU Zemun, oni ne smeju da pristupe razdvajanju lica koja stupe u fizički okršaj niti da ih legitimišu, takoreći, ne smeju ni prstom da ih pipnu. Čak i ukoliko dođe do fizičkog napada na lice koje je zaposleno u tržnom centru, obezbeđenje ne sme da reaguje. Ono je tu da zaštiti objekat od potencijalnih krađa, ali ne sme da se meša u sukobe bilo koje vrste između gostiju centra, a čak ni gostiju i zaposlenih - dodali su.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kale

    24. jun 2022 | 14:06

    Bitno je da su ispostovali protokol, ovi su cirkus a jos veci cirkus ovaj sto kaze da obezbedjenje ne sme da reaguje. SME SVAKI GRADJANIN DA REAGUJE ….

  • Bokara

    24. jun 2022 | 15:22

    Ahaa,a kako onda u klubovima obezbedjenje bije ljude?

  • pera

    24. jun 2022 | 14:25

    Okruzeni smo ljudima koji su na ivici prsavanja, korona ucinila svoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA