≫ 

Rizična vožnja po auto-putu: "Audi" divljao ispred kola u kojima su bile dve bebe

U kolima se nalazi jednomesečna beba u jajetu, suvozačevo mesto, druga beba u 18. mesecu, u sedalici iza suvozača, žena i ja

  • 10

Snimak rizične vožnje i informacija da su u automobilu koji je išao auto-putem Beograd - Niš bile i navodno dve bebe izazvale su lavinu polemika na društvenim mrežama.

Kako je naveo vozač automobila koji se kretao levom trakom auto-puta i koji je snimio problematični "audi", automobil se približavao velikom brzinom, blicajući sve vreme. Kako navodi, uključio je levi žmigavac, ali je vozilo bilo ispred, dok mu je automobil, kako navodi, na braniku, blicajući divljački. Uključio je desni žmigavac i usporio da pretekne. Kako navodi, pretiče vozilo ispred sebe, a "audi" se kreće zaustavnom trakom. U jednom momentu objašnjava da ga "audi" obilazi iz desne trake, a tada izlazi ispred njega i naglo koči. Čuje se uspaničen i preplašen glas žene koja izvikuje ime vozača i "stani sa strane, stani sa strane".

Snimak je objavljen na Instagram nalogu 192_rs, uz koji se navodi:

- U tom trenutku se nalazi u kolima jednomesečna beba u jajetu (suvozačevo mesto), druga beba u 18. mesecu (u sedalicu iza suvozača), žena i ja. Ja svakako ne smem da pravim nagle pokrete zbog njih, a evo kakvih vozača ima koji misle da su sami na putu. Zato objavljujem snimak u celosti.

Video: Jeziv snimak iz centra Čačka, bahati vozač divljao automobilom u blizini vrtića i škole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    25. jun 2022 | 13:31

    Covek stade,ne mogu da verujem,slusa zenu na autoput,kriv je i on i onaj sto je kocio na auto put..znao je da ima dve bebe a pravi se mangup,pa naisao na veceg mangupa..

  • mosquito

    25. jun 2022 | 13:18

    Najgori vozači BG i UE

  • Map

    25. jun 2022 | 14:15

    Obicno se spori vozaci dali iz inata ili ono, boli ga uvo za ostale, uhvale leve trake i tu gnjave li ga gnjave i s tim usporavaju druge koji bi prosli ali nemaju kud jedino da ga preskoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA