Anđelina je odvela psa na šišanje, pao je sa stola i danima se borio za život. Vratili su joj ga u crnoj kesi

Iz poznate klinike u kojoj se sve dogodilo nismo dobili odgovor na naša pitanja o slučaju

  • 21
Pas koji je pao sa stola u veterinarskoj ambulanti Foto: Privatna arhiva

Anđelina je svoja dva slatka bela maltezera poverila jednoj poznatoj veterinarskoj ordinaciji na šišanje. Međutim, ono što se dogodilo, slomilo joj je srce - jednog od njih vratila je u crnoj kesi. Uginuo je posle uporne borbe za život, pod njenim rukama. Kako tvrdi, on je omaškom veterinarskog tehničara pao sa stola i teško se povredio, zbog čega je nešto kasnije uginuo. U suzama i šoku ona je ispričala za "Telegraf" kroz šta je prošla sredinom prošlog meseca.

Ono što ju je posebno pogodilo nije nesreća sama po sebi, već način na koji su se prema njoj ophodili zaposelni - najpre su izbegavali da joj kažu šta se dogodilo i da je kuca u teškom stanju, a na kraju, posle 5 dana, vratili su joj psa u kesi.

- Pas nije uginuo, nego je faktički ubijen. Ja sam ostavila njih tamo na čuvanje i na šišanje, a kada sam došla oni su odlagali da mi pse vrate. Govorili su mi da dođem kasnije, pa kasnije... Onda su prišli i rekli "Zar vam vlasnik nije ništa javio?". Mala je pala tokom veterinaru sa stola tokom šišanja i dobila je potres mozga. Pala je na oko i kazali su nam da je u stanju šoka i veštačkoj komi. Mi smo pitali da li je živa i oni su hladnokrvno rekli: "Bila je živa dok je bila ovde, onda su je odneli" - priča naša sagovornica.

Pas je u tom trenutku zaista bio živ, ali prebačen na kliniku u Tošin bunar. Nažalost, u veoma lošem stanju.

- Njoj je glava bila crna, jezik joj je ispao sa strane, samo su rekli: "Biće to dobro, oporaviće se ona, samo par dana da prođe, trebaju joj lekovi, lečenje". Ja sam mislila, samo da bude živa, čak i ako ne može da stane na noge. Mi smo po pet puta na dan dolazili da je vidimo - priča Anđelina.

Nažalost, pomaka nije bilo. Pas je loše reagovao, a objašnjenje u klinici bilo je da je ona pod lekovima.

- Devetnaestog juna jedna zaposlena mi je rekla da je stanje nepromenjeno i da možemo da dođemo da posetimo. Mi kad smo ušli, ležala je na tom stolu, okrenula glavu ka mami, a mama joj je pričala "Hajde mala, oporavi se, budi dobro", ja sam je mazila po stomaku i ona je mahnula repićem kao da nas je prepoznala. Onda joj je pogled bio zaleđen i nije treptala. Ja sam vrisnula doktorki: "Je l' ona to ne diše?" - priča Anđelina.

Nažalost, više je nije videla živu. Odveli su je u operacionu salu i vratili u crnoj kesi.

- Vlasnik je izašao i rekao da je pas uginuo. Pozlilo mi je, počela sam da vrištim, mama se onesvestila, dobila sam kočenje tela, bili su tako hladnokrvni, niko nije prišao da pomogne, pozove hitnu pomoć za nas, nastavili su da rade... Vratili su mi je u kesici i nisam se svađala, nisam bila agresivna, ja sam rekla "Hvala vam što mi vraćate malog prijatelja ovako u kesi, a ja sam vam donela zdravog malog psa" - priča Anđelina.

Iz poznate klinike u kojoj se sve dogodilo nismo dobili odgovor na naša pitanja o slučaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AcoK

    1. jul 2022 | 22:11

    100% su je udarili u toku šišanja pa su izmislili priču o padu.Ja šišam kuce i frizerski sto je te visine da svaki pas može da skoči sa njega i da su vrlo male šanse da se ozbiljno povredi. Znam da neki frizeri daju psima sedative da bi mogli ih šišaju.A ima ih dosta koji će udariti psa.Zato ja snimam svako šišanje kuca i dajem snimak mušteriji ukoliko ga želi.Takodje postoji i opcija live stream -a.

  • Mirjana

    1. jul 2022 | 22:03

    Strašno koja stoka i oni su živa bića. Trba da tuže veterinara

  • Ja

    1. jul 2022 | 21:46

    Užas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA