≫ 

Profesor Koprivica i njegova supruga povređeni u nesreći: Tvrdi da ih je pokosio bahati vozač na prelazu

Povređeni na pešačkom prelazu

  • 5
Profesor Vladimir Koprivica

Foto: Telegraf

Čuveni profesor Vladimir Koprivica i njegova supruga povređeni su nakon što je na njih naleteo bahati vozač i to na pešačkom prelazu.

Svoju priču profesor Koprivica je podelio sa pratiocima na društvenim mrežama.

- Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu u blizini OMV pumpe i Lidla. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar. U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome.

Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. Vozači, pažljivo vozite i ne pijte! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi - napisao je Koprivica na Instagramu.

Koprivica je čuveni profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, a radio je na predmetima Teorija sportskog treninga, Metodika sportskog treninga, Osnove sportskog treninga, Teorija i metodika elementarnih igrara, Upravljanje pripremom i takmičenjem i Šah.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Koprivica (@vladimir.koprivica)

U košarci je aktivno radio 30 godina. Kao kondicioni trener bio je zaposlen u mnogim košarkaškim klubovima, a najduže u Partizanu i Crvenoj zvezdi. Ekipe koje je trenirao osvojile su 16 titula prvaka Srbije, Jugoslavije i Jadranske lige, kao i šest kupova Jugoslavije i Srbije. Trenirao je brojne vrhunske košarkašice i košarkaše reprezentativce zemlje, podseća Nova.

Radio je kao kondicioni trener sa ekipom „Levski-Totel“ iz Sofije u sezoni 1993/94. godine kada je ova ekipa postala prvak Bugarske. Više godina je bio kondicioni trener raznih reprezentativnih selekcija koje su osvajale medalje na svetskim i evropskim prvenstvima. Radio je četiri godine kao kondicioni trener reprezentacije Crne Gore.

Poslednjih godina sarađuje u funkciji savetnika sa brojnim trenerima i sportistima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🍀

    2. jul 2022 | 13:59

    Sve najbolje profesore.

  • Zeljko

    2. jul 2022 | 13:25

    jel'neko objasnio pesacima da ne smeju da prelaze ulicu ?

  • Map

    2. jul 2022 | 14:23

    Pa sta ako je profesor, cemu se to naglasava, budu povredjeni i drugi gradjani pa niko i ne spominje ali ovo mos misliti profesor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA