Kobajeraj - Festival najboljih kobaja u gradu stiže na Sava promenadu

Premijerno izdanje Kobajeraja okupiće predstojećeg vikenda selekciju renomiranih pabova koji će pokazati ko pravi najbolje kobaje u gradu

  • 0
Street food Kobajeraj Foto: Promo

Ljubitelje pabovske kulture, ukusnih kobaja i dobre muzike, od 12. do 14.avgusta očekuje prvi Kobajeraj by Laško - festival koji će okupiti najbolje kobaje o kojima priča doslovno ceo grad.

U novom gradskom centru zbivanja – na Sava promenadi, tačnije u street art kutku ispod šarmantnog tramvajskog mosta, ovaj festival će predstaviti selekciju pabova koji sa ponosom mogu reći da služe neke od najboljih i najkvalitetnijih kobaja u Beogradu. Na licu mesta će se pripremati sveže kobaje koje će se servirati na različite načine pa će tako posetioci moći da probaju i kombinacije sa češkim knedlama, home made sosevima, hrskavim krompirićima ili bez dodataka što garantuje instant povratak u detinjstvo.

Tokom celog dana posetioce očekuje i DJ program uz podršku poznatih imena gradske klubske scene, nekoliko chill out zona u kojima je opuštanje zagarantovano ali i veliki humanitarni turnir u beer pongu za koji su prijave otvorene od danas pa sve do početka festivala. U fun zoni posetioci će moći da odigraju i po koju partiju stonog fudbala ili pikada, a oni koji se budu pokazali veštim sa ping pong lopticama mogu osvojiti i lepe nagrade.

Posetioce kojima je značajna tema zaštite životne sredine, obradovaće vest da je Kobajeraj jedan od prvih festivala u Evropi koji se opredelio da tokom svog programa maksimalno smanji plastični otpad, uz pomoć kompanije Ball Packaging Europe. Na Festivalu će se koristiti Ball Aluminium Cup – čaše - napravljene od čistog aluminijuma, jer on može 100% da se reciklira i to neograničen broj puta sa minimalnim gubicima. Cilj ove inicijative je podizanje svesti o zaštiti životne sredine i značaju koji reciklaža ima za očuvanje planete Zemlje, na kome kompanija Ball Packiging Europe radi duži niz godina kroz projekat "Svaka limenka se računa". Zato posetite Sava Promenadu tokom vikenda, jer pored odličnog programa mi postupamo odgovorno prema našem okruženju.

Poslednjeg festivalskog dana, u nedelju 14. avgusta, posetioce čeka posebno iznenađenje jer u goste stiže Rock radio! Čuvari kvalitetnog zvuka za posetioce Kobajeraja puštaće najbolju rock muziku prva dva festivalska sata, od 17 do 19 h i pokazaće zašto su u samom vrhu najpopularnijih beogradskih frekvencija.

Street Food Festival Kobajeraj by Laško počinje u petak od 17:00 do i biće otvoren sve do 23:00 dok u subotu i nedelju traje nešto duže, od 15:00 do 23:00. Ulaz je besplatan za sve posetioce!

Čekamo vas na Sava promenadi!

Za više informacija posetite instagram stranicu.  

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA