≫ 

Goran Vesić i “Gnezdo” pomažu samohranoj majci petoro dece: Troje mališana je sa posebnim potrebama

Mama Maja i njeno petroro dece žive od socijalne pomoći u socijalnom stanu i korisnici su narodne kuhinje

  • 2
Goran Vesić studio intervju Foto: Nikola Anđić

Goran Vesić i Fondacija “Gnezdo” - pomažu samohranoj majci petoro dece, od kojih je troje sa posebnim potrebama

U okviru rubrike “Reši problem”, danas su televizjia Pink i direktorka Fondacije “Gnezdo”, Tanja Popović, posetili samohranu majku petoro dece Maju Mićić, od kojih je troje sa posebim potrebama, kako bi joj pružili pomoć u teškoj životnoj situaciji.

Naime, mama Maja i njeno petroro dece žive od socijalne pomoći u socijalnom stanu i korisnici su narodne kuhinje.

Dragan dečak od 14 godina, boluje od epilepsije, mentalne retardacije i Stiven-Džonsonovog sindroma. Devojčica Dunja, 10 godina, boluje od epilepsije, mentalne retardacije, operisana pre nekoliko meseci i kreće se pomoću hodalice i kolica.

Dok Kosta, 7 godina, boluje od papilomatoze larinksa, slabog rada bubrega, astme, epilepsije i mentalne retardacije.

Fondacija “Gnezdo” se pobrinula da im se plate svi medicinski pregledi koji su im potrebni u narednom periodu, kako bi mogli da ostvare napredak u daljem lečenju.

- Ovo je do sada najteža i najemotivnija priča koju smo imali, Fondacija “Gnezdo” će izdvojiti sredstva za preglede koji su deci potrebni, pored toga danas stižu i paketi hrane i odeće. Želim samo da kažem, da što se tiče pregleda i lekova tu su nam puno pomogla sredsta od prodaje igračke “Pokretna kancelarija Gorana Vesića”, kao i u mnogim drugim akcijama. Želim da se zahvalim ovom prilikom i gospodinu Goranu Vesiću koji se odazove na svaki naš poziv i akciju. Ovom prilikom želim da pozovem i sve dobre ljude koji su u mogućnosti da se odazovu i pomognu - rekla je direktorka Fondacije “Gnezdo”, Tanja Popović.

Vesić se zahvalio Fondaciji “Gnezdo”, što mu omogućava da pomaže ljudima.

- Kada god mogu odazivam se u ovakvim situacijama, kao što je slučaj sa četvorkama iz Krnjače za koje od svoje plate izdvajam 25.000 dinara svaog meseca narednih 18 godina. Pored toga organizujem mnoge kompanije i ljude koji su u mogućnosti i žele da pomognu. Inače, kao što ljudi i znaju kineska robna kuća “ Panda”, uradila je igraču moje pokretne kancelarije i sav prihod ide upravo za Fondaciju “Gnezdo”. Puno mi je srce i srećan sam što sam u prilici da pomognem drugima, hvala Fondaciji “Gnezdo” na poverenju i ukazanoj prilici - rekao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    24. septembar 2022 | 16:20

    Zašto je toj ženi uopšte dozvoljeno da rodi petoro dece koji će ceo život biti na nečijem teretu?!!!!!

  • Bravo!

    24. septembar 2022 | 15:23

    Svaka čast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA