≫ 

Na ovih 7 mesta je dosad viđen serijski silovatelj Igor u Beogradu

Izašao iz zatvora 20. septembra

  • 16

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) koji je izašao iz zatvora pre pet dana, gde je služio kaznu zbog serije silovanja i razbojništva, i danas je primećen u raznim delovima Beograda.

Snimci i fotografije Miloševića kruže društvenim mrežama, sve od časa kada je objavljena prva - kod Crkve Svetog Marka u Beogradu.

Viđen je na brojnim lokacijama od centralnih gradskih ulica sve do Borče i Krnjače. Jutros oko 9 primećen je blizu Bajlonijeve pijace na Dorćolu, a već oko 10 sati građani su ga primetili kod Banije, na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice cara Dušana.

I juče je primećen na nekoliko različitih lokacija u gradu. Predveče je bio snimljen kako sedi ispred jednog lanca prodavnica u Ulici Jovice Vasiljević u naselju Krnjača, piše Blic.

Ovaj muškarac je snimljen i u Dalmatinskoj ulici, ali i kod Pionrskog parka.

Milošević već danima nosi istu garderobu, tamnu jaknu sa crveno-belim štraftama na rukavima, crvenu duksericu sa kapljučom i široke farmerke tamnijeg teksasa, po kojoj ga građani prepoznaju i fotografišu.

U pitanju je čovek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična dela. Teritorije na kojima je Milošević napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara.

Video: Ovako je pre 15 godina uhapšen serijski silovatelj Igor M.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЛЕПА ШОЈИЋ

    25. septembar 2022 | 11:06

    Зашто није кастриран?! У најави ново дело,седе и чекају ...

  • Rastko

    25. septembar 2022 | 11:00

    Šta ti je sloboda moš se švrćkaš koje kude a niko ti ništa ne može !

  • Rastko

    25. septembar 2022 | 10:44

    Za samo 5 dana na 7 mesta ...ccccc !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA