≫ 

Mladić namamio hlebom golubove, pa ih raskomadao: Jeziv prizor na Karaburmi, stanari mole za spas ptica

Navodno mu nije prvi put

  • 2
Golub Foto: Pixabay

Dečko na Karaburmi muči golubove, ubija ih i komada, navodi se u postu objavljenom na Instagram nalogu "Serbia live - Beograd".

- Mlađi nepoznat dečko na Karaburmi blizu GSP garaže namamio hlebom golubove u zgradu i onda ih tu ubio i raskomadao, komsinica ga je videla dok ih je hranio, desilo se danas oko 14h" - piše u objavi i dodaje se:

- U 13 časova  je muškarac oko 15 godina hranio golubove ispred zgrade i namamio ih da uđu u našu zgradu a zatim ih je sve podavio i otkinuo im glave sve ulaza zgrade je krvavo prizor je jeziv...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Dodaje se da je bila policija kažu da nije jedini slučaj zapravo da mu nije prvi put obratite pažnju mladić je bolestan i tako i izgleda ukoliko vidite da hrani golubove oterajte ga jer će ih poubijati sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ka

    27. septembar 2022 | 20:34

    Ne treba biti psihijatar da bi odmah znali da je ovaj dečko psihopata.Danas ptice,sutra ljude...Zatvoriti ga što pre da ne bude posle eh što nismo reagovali,bla,bla...

  • Bgd

    28. septembar 2022 | 23:23

    Odmah osude, niko ne pita decka ZASTO! Sta ako su gladni u kuci, nema nikakvog primanja tad covek MORA da otme, ubije.. magon svakog zivog bica. (ako nije to e onda je nesto s mozgom)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA