Tuča u kafani na Banjici: Dvojica povređena nožem

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale i zbog tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređena četiri lica, kojima su povrede sanirane na licu mesta

  • 0
Napad nožem, hitna pomoć Foto-ilustracija: Shutterstock

Noćas posle ponoći dva vozila Hitne pomoći prevezla su do Urgentnog centra dva muškarca povređena nožem u tuči, koja je izbila u kafani na Bulevaru Oslobođenja na Banjici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

I kod Beogradskog sajma potukla su se dvojica muškaraca u alkoholisanom stanju, kojima su lakše povrede sanirane na licu mesta, a potom su prevezeni na odeljenje toksikologije VMA.

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale i zbog tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređena četiri lica, kojima su povrede sanirane na licu mesta.

Kako je Tanjugu rečeno, tokom protekle noći javljao se veliki broj hroničnih psihijatrijskih i kardiovaskularnih pacijenata, koji su imali akutna stanja uznemirenosti i depresije, ili bol u grudima, tahikardije i povišen krvni pritisak.

Protekle noći su dežurale 22 ekipe hitne pomoći koje su obavile ukupno 114 intervenciju, od čega 17 na javnim mestima.

Lica pod dejstvom alkohola na javnim mestima ekipe Hitne pomoći su odvozile na detoksikaciju na odeljenje toksikologije VMA, a tokom noći nije bilo interkliničkih trasporta kovid pacijenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA