Besplatne pozorišne ulaznice za najstarije Zvezdarce

Podela besplatnih ulaznica za predstavu "Ja sam Akiko" počinje danas u Šalter sali Gradske opštine Zvezdara

  • 0
Teatar Vuk Foto: Teatar Vuk

Više od 2.500 besplatnih ulaznica biće podeljeno Zvezdarcima za pozorišne predstave. Ulaznice mogu da dobiju penzioneri sa prebivalištem na teritoriji Zvezdare i to za sedam pozorišnih predstava koje se igraju na scenama Teatra "Vuk".

To je deo projekta "Kultura za Zvezdarce", koji se finansira sredstvima iz budžeta GO Zvezdara za projekte u oblasti kulture u 2022. godini.

Ovim projektom Teatar "Vuk" u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara želi da doprinese povećanju pristupačnosti kulturnih sadržaja svojim sugrađanima, penzionerima, kao i pripadnicima najosetljivijih društvenih grupa.

Predstave za koje će zainteresovani moći da preuzmu ulaznice su: "Ja sam Akiko", "Sećanje vode", "Zaboravljene", "Ne može nam niko ništa, jače smo od sudbine", "Čovjek visine", "Ne oklevaj, improvizuj" i "Balon".

Raspored predstava u predstojećem periodu

– 29. novembar – "Ja sam Akiko", scena "Kult" (150 ulaznica);

– 7. decembar – "Zaboravljene", scena "Aleksanadar Popović" (350 ulaznica),

– 8. decembar – "Sećanje vode", scena "Aleksandar Popović" (350 ulaznica).

Informacije o predstavama mogu se naći na sledećem linku.

Rezervacije nisu moguće. Potrebno je doći lično i na uvid doneti dokument sa dokazom o prebivalištu na teritoriji opštine Zvezdara i poslednji ček od penzije. Jedan gledalac može uzeti najviše dve ulaznice.

Podela besplatnih ulaznica za predstavu "Ja sam Akiko" počinje danas u Šalter sali Gradske opštine Zvezdara – šalter broj 3, od 10 do 14 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA