JKP "Beogradske pijace" na 16. Sajmu etno hrane i pića

JKP "Beogradske pijace" predstavilo se i ove godine na Sajmu etno hrane i pića, koji je svečano otvoren u hali 3 Beogradskog sajma i trajaće do 27. novembra

  • 1
JKP Beogradske pijace Foto: JKP Beogradske pijace

JKP "Beogradske pijace" predstavljaju svoje poljoprivredne proizvođače, zakupce sa beogradskih pijaca kao i učesnike najpopularnijih gastronomskih manifestacijama koje preduzeće organizuje: Pijačni karavani, "Beogradski noćni market" i "Noć ukusa".

Na štandu Grada Beograda, Sekretarijata za privredu u okviru koga učestvuju beogradske pijace, već prvog dana vladalo je veliko interesovanje posetilaca za proizvode visokog kvaliteta, napravljene na tradicionalan način, po starim recepturama.

Sajam etno-hrane i pića u poslednjih 15 godina igra značajnu ulogu u brendiranju, promociji i plasmanu tradicionalnih domaćih proizvoda poput ajvara, meda, duvan-čvaraka, futoškog kupusa, pirotskih peglanih kobasica, različitih džemova, slatka, zimnice, suhomesnatih specijaliteta, mlečnih proizvoda, sireva, čajnih mešavina, sušenog voća, pekarskih proizvoda, vina i rakije, od kojih su mnogi postali i izvozni artikli.

Pokrovitelji 16. Sajma etno hrane i pića su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Grad Beograd.

Pozivamo vas da posetite štand grada Beograda na Sajmu etno hrane i pića od četvrtka, 24. novembra, do nedelje, 27. novembra, u periodu od 10 do 19 časova.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    24. novembar 2022 | 14:37

    A cene Boze sacuvaj.Umesto da bude pristupacno,samo oni sa dubokim dzepom mogu da kupe.A sirotinja da gleda i place.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA