Vezao mi je noge, pretukao me je i silovao: Zerina se gušila u suzama dok je opisivala UŽAS koji je preživela!

- Imala sam povrede po rebrima, nogama, člancima, rukama, bila sam puna modrica. Najviše me je bolelo lice i rebra - ispričala je Zerina

  • 15

Pre nekoliko dana Zerina je šokirala sve u "Parovima" priznanjem da je pretučena i ponižavana, a sada je otkrila da je tada silovana i maltretirana na najgore načine.

SAT VREMENA ŽESTOKOG SEKSA: Nikola i Zerina umalo slomili krevet, ukućani ih molili da PRESTANU! (FOTO)

Tokom ispitivanja na poligrafu Zerina je otvorila dušu i ispričala kroz kakav pakao je prošla.

- Da. Desilo se to što se desilo, potiskivala sam, nisam sama sebi htela da priznam. Jednostavno sam se pravila kao da se to nije desilo. Nisam pričala ni sa kim o tome. Poznavala sam osobu koja je to uradila. To nije bila osoba koju sam srela, pa je isprovocirala. Došlo je do svađe, bila je neka sitna ljubomora. To je jako ponižavajuće za jednu ženu. Isprva sam se branila, više nisam imala snage. To se desilo u stanu te osobe i ta osoba je izašla na kratko, posle se vratio kao da se ništa nije desilo - kroz suze je ispričala Zerina Hećo.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Uplakana Bosanka je potom objasnila kako su nastale uznemirujuće slike koje su se pojavile u pojedinim medijima.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Te fotografije su nastale nakon toga, bila sam i pretučena. Osećam se kao da sam sada gola i da moram da stojim tu, a ne želim. Gadi mi se, ali i ja se gadim sama sebi. Fizički nisam mogla da odem i da ga prijavim. Imala sam povrede po rebrima, nogama, člancima, rukama, bila sam puna modrica. Najviše me je bolelo lice i rebra. Pri kraju toga, bila sam vezana za noge jer sam se opirala -  rekla je Zerina koja je na kraju priznala zašto silovatelja nikada nije prijavila policiji.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Nisam tu osobu prijavila, nisam želela da pričam o tome, da ne dolazim u takav vid sukoba sa tom osobom jer je ta osoba bila prisutna u mom životu. Njegova reakcija bi bila strašna u najmanju ruku. Uvek ima viša sila - zaključila je Zerina.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA