Ceca dobila crnogorskog Oskara popularnosti!

Pevačica je dobila priznanje za najpopularniju narodnu pevačicu u Crnoj Gori, a među nagrađenima su još i Šako Polumenta, Danijel Alibabić i Hari Varešanović

  • 3

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović dobila je sinoć Oskara za najpopularnju narodnu pevačicu u Crnoj Gori, koji dodeljuje Crnogorska kulturna mreža (CKM).

Manifestacija je održana u kongresnoj sali hotela "Splendid" u Bečićima, na kojoj su se pojavile brojne poznate ličnosti širom regiona.

Crnogorska kulturna mreža sprovela je istraživnje na celom crnogorskom području, a priznanja su dodeljivana u brojnim kategorijama, među kojima su i Oskar za najpopularniji događaj godine, najboljeg domaćina, najboljeg promotera turizma, itd.

Među nagrađenima u muzičkoj kategoriji našli su se i Šako Polumenta kao najbolji folk pevač, dok je ženski vokal u istoj kategoriji Jadranka Barjaktarović.

U sferi zabavne muzike nagradu je dobio Danijel Alibabić, najbolji vokal regiona je Hari Varešanović, nagrada za životno delo pripala je Zoranu Kaleziću, najbolja interpretatorka izvornih pesma je Branka Šćepanović, a najbolja grupa je "Who See", koja će predstaviti Crnu Goru na "Evroviziji".

(J. J. / Izvor: Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA