Emotion tuži Mikija zbog ulaska na Farmu?

- Ukoliko neko ne ispunjava ugovorne obaveze, to će rešiti advokati - kaže Goran Stamenković, vlasnik kuće "Emotion" koja je producirala šou "Moja velika svadba" na "Prvoj" čiji je voditelj upravo Đuričić

  • 3

Budući da je Miki Đuričić ušao u rijaliti "Farma", a istovremeno je predstavljen i kao voditelj emisije "Moja velika svadba" koja večeras počinje sa prikazivanjem na TV "Prva", vlasnik kuće "EmotionGoran Stamenković navodi da postoji mogućnost da zbog kršenja ugovora Miki bude tužen.

 

Na pitanje da li je serijal "Svadbe", kako je Telegraf pisao, snimljen unapred, Goran kaže da je to istina, ali da će voditeljka nadalje biti samo Irena Spasić.

 

- Imamo nasnimljene emisije, a imamo i drugog voditelja. Trenutno je samo dobra reklama jer sad svi znaju da kreće "Moja velika svadba" na TV "Prva". A šta će biti kasnije, zavisi od naših advokata, jer Miki ima potpisan ugovor gde su jasne njegove obaveze i prava - kaže Stamenković za Telegraf.

 

 

Ipak, zanimalo nas je da li to znači da će Đuričić biti tužen ukoliko ostane sva četiri meseca na "Farmi", a u međuvremenu sve snimljenje epizode "Svadbe" budu predstavljene publici, kao i da li je na imanje ušao "na svoju ruku", bez dogovora sa kućom "Emotion".

 

- Đuričić je rekao da ga je produkcija "Farme" zvala i da on ne želi da uđe, tako da nije ni bilo neke potrebe da se dalje priča o tome. Ukoliko neko ne ispunjava ugovorne obaveze, to će rešiti advokati i naravno da je svaka ozbiljna firma zaštićena za svoje bitne projekte - rekao je Stamenković i tako indirektno potvrdio da Mikiju preti tužba ukoliko ostane do kraja na imanju.

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    3. septembar 2013 | 19:34

    E bas sam se nasekirao..

  • Portiljo

    4. septembar 2013 | 10:16

    Tako i treba...sve mu uzeti i nazad u Kupinovo da cepa drva....

  • ДејанНС

    4. septembar 2013 | 21:07

    Људи моји,од толико лепих и паметнијих људи набили су ово крме-дрвосечу да води све емисије!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA