Katarina i Mladen prvi ljubavni par u X Factoru! (FOTO) (VIDEO)

Talentovani trombonista i lepa Beograđanka upoznali su se tokom takmičenja, i ubrzo otpočeli romaničnu vezu, te se sada zajedno pripremaju za naredni krug takmičenja "radni kamp"

  • 6

S obzirom na to da takmičari "X Factora" provode većinu vremena zajedno, sasvim je očekivano da se osim sukoba i rivalstva, među nekima, dogode i simpatije, te su tako takmičar Mladen Lukić iz Željkove grupe i lepa Beograđanka Katarina Manojlović iz Kristinine grupe otpočeli ljubavnu romansu!

Talentovani trombonista ne krije sreću što je baš na "X Factoru" upoznao devojku koja mu u potpunosti odgovara, a svoj zaštitnički odnos prema Katarini i svoja osećanja opisuje rečima:

- Kada sam upoznao Katarinu više mi nije bilo bitno ni gde sam, ni zbog čega sam došao. U "radnom kampu" sam više strepeo kako će ona podneti negativan odgovor žirija, a kada je uplakana izašla, misleći da je ispala, bio sam očajan. Verujte, za vreme proglašavanja rezultata moje grupe sve vreme sam mislio gde je Katarina, jedva sam čekao da izađem da je nađem, iako nisam ni znao kako da je utešim - ispričao je takmičar, koji nije ni slutio da će njegova draga ipak proći u sledeći krug takmičenja.

- Kada sam saznao da sam prošao u sledeću fazu takmičenja "kuće sudija", izašao sam napolje i tažio je po celim Šimanovcima, i na kraju našao u nekom ćosku kako plače, videli ste svi. Kasnije, sve je ispalo kako smo želeli i eto sada snimamo pesmice, družimo se...Hvala ti "X Factore", stvarno imaš taj X factor da spajaš ljude! - vidno raspoložen rekao je Mladen.

Sledeća faza takmičenja "kuće sudija" je u utorak 21:15 na "Pinku", kada ćemo saznati ko se iz Eminine i Kikijeve grupe plasirao u finale.

Pogledajte kako izgleda kada Karatina i Mladen pevaju u duetu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J&A

    15. decembar 2013 | 03:29

    Poznajem curu, ni predhodni momci joj nisu neki lepotani, ali su svi kvalitetne licnosti.

  • Dejan

    14. decembar 2013 | 18:55

    Mladene dragi... Prvo I osnovno pravilo svakog muskarca je da nikad ne dokazes devojci koliko ti je stalo do nje. Ok je da zna da ti je stalo do nje, ali ne smes na samom pocetku da joj das do znanja da si se zatelebuso ko vo u nju. Nikad ali bas nikad joj ne smes dati do znanja koliko ti je stalo do nje. Sad vec zna da ces biti njena papuca I dosadices joj brzo ako tako nastavis...

  • dex

    14. decembar 2013 | 16:08

    Pa on je Gay...ko ne vidi slep je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA