DRAMATIČNO: Anđelina sve kritičnije, ne jede i ne pije

"Ona je perfekcionistica i nikad joj ništa nije dovoljno dobro. Na setu je od jutra do mraka i od previše posla zaboravi da jede. Samo pije vodu i gricka povrće", rekle su kolege sa snimanja njenog novog filma

  • 13

Anđelina Džoli, koja je svojevremno važila za seks-bombu i za jednu od najlepših žena planete, je izgladnjivanjem i dovela sebe do ruba anoreksije, a njeni prijatelji su izuzetno zabrinuti zbog nje.

Slavna američka glumica izgubila je mišićnu masu, a na njenim mršavim rukama iskočile su joj žile. Kako prenose mediji, Anđelina je nedavno na aerodromu u Sidneju je bila toliko slaba da su njeni pomoćnici morali da joj nose prtljag, kao i njena deca.

- Anđelina je perfekcionistica i nikad joj ništa nije dovoljno dobro. Na setu je od jutra do mraka i od previše posla zaboravi da  jede. Samo pije vodu i gricka povrće - rekli su kolege poznate glumice koje s njom snimaju film o ratnom vojnom veteranu iz Drugog svestkog rata.

Da podsetimo, Anđelina Džoli drastično je smršala posle dvostruke mazektomije u maju, a gubitak kilaže glumica je opravdala stresom.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA