STRASNI I PERVERZNI: Ova tri horoskopska znaka obožavaju da varaju

Oni koji veruju u astrologiju, bi ipak trebalo da povedu računa o horoskopskom znaku svog partnera, jer su prema statistici, ovo najveći preljubnici

  • 99

Kažu da ljubav ne bira i da ne možemo da ne možemo da izabremo u koga ćemo se zaljubiti. Oni koji veruju u astrologiju, bi ipak trebalo da povedu računa o horoskopskom znaku svog partnera, jer su prema statistici, ovo najveći preljubnici.

OVAN

Vatreni znak poznat po „kratkom fitilju” i izraženom temepramentu. Ipak, ne samo po tome. Ovnovi su poznati kao veoma strastveni ljubavnici kojima je seksualna energija veoma bitna. Brak ih veoma retko smiruje, naprotiv, mnogi pripadnici ovog znaka ga loše podnose.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Libido im je uglavnom veći neprijatelj, nego prijatelj, jer vrlo često nisu u stanju da ga kontrolišu. Ovnovi će se zbog „leptirića u stomaku” vrlo lako upustiti u aferu, pa čak i promeniti partnera, pogotovo ako im „nova ljubav” pruža veće uzbuđenje u krevetu.

VAGA

Zbog svoje neodlučnosti i preterane želje da ostave dobar utisak, Vage će se vrlo lako upustiti u flert koji često može da preraste i u nešto drugo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strasteveni, ali u isto vreme maštaju o filmskoj ljubavi koja će im ugađati u svemu. Upravo zbog toga, lako padaju na komplimente, što može biti veoma opasno.

STRELAC

Još jedna vatreni znak koji ne može da zamisli život bez seksa. Počiniće preljubu, ali ne zbog emocija, već isključivo vođen libidom. Strelčevi ne gledaju na preljubu kao na nemoralni čin, već kao sport koji prosto moraju da upražnjavaju s vremena na vreme.


Pripadnici ovog znaka obično vode brigu o svom fizičkom izgledu, a poznati su po svom šarmu kome malo ko može da odoli, piše portal Blic Žena.

(Telegraf.rs / Blic Žena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    18. januar 2015 | 00:40

    Strelac u hororskopu, ovan podznak, nikad ali nikad nisam varala svog partnera, niti cu, smatram to previse kukavicki. Za sve sto mi se nije svidelo, ja kazem. Razgovorom se moze resiti 70% nedoumica i nekih problema, i ti problemi se ne resavaju varanjem i laganjem. Zar nije lakse ostaviti tu osobu i biti sa tom osobom sa kojom zelis biti, ili jednostavno potisnuti svoj zivotinjski nagon?

  • Fajn

    17. januar 2015 | 19:22

    Ne verujem u horoskop..... Ali verujem u genetuku ;-) ona je nepogrešiva. Švaleracija je u genetskom kodu. Ende!

  • Nije istina

    17. januar 2015 | 19:23

    Evo ja sam dupla vaga i nikada nisam varao svoje partnerke,cak mi je to nesto sto smatram veoma ruznim i kukavickim cinom.Ja sam bio prevaran od bivse partnerke koju sam veoma voleo i to me je veoma povredilo.Nikada nikome ne bi pozeleo da dozivi tako nesto da vas voljena osoba na takav nacin povredi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA