Ni Beograd, ni Novi Sad, ni Niš: Da li znate gde Srbija i Đoković dočekuju Hrvate?

Dejvis kup reprezentacija Srbije odabrala grad gde će ugostiri Kockaste početkom marta

  • 20

Teniska reprezentacija Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa, u martu naredne godine, ugostiće selekciju Hrvatske u novoj Hali sportova u Kraljevu, dogovoreno je na sastanku gradonačelnika Tomislava Ilića i delegacije Teniskog saveza Srbije (TSS)

- Kraljevo je veliki sportski grad u kojem naša reprezentacija ima puno navijača i baš zato je naša velika želja da ovde organizujemo meč protiv Hrvatske. Postoje i određeni standardi ITF-a koji moraju biti ispunjeni - rekao je selektor Bogdan Obradović.

Delegacija TSS i selektor Obradović dobili su uveravanja od čelnika Kraljeva da će ispuniti uslove Međunarodne teniske federacije (ITF) za organizaciju najvećeg sportskog događaja u istoriji ovog dela Srbije.

- Mogu slobodno da obećam da će nova hala i kompletna infrastruktura u gradu biti spremni za ovaj meč - rekao je Ilić, gradonačelnik Kraljeva.

Obradović i saradnici iz TSS posle prijema u Skupštini grada obišli su novu Halu sportova, kapaciteta 3.300 mesta, koja bi uskoro trebalo da bude i zvanično otvorena.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kg

    29. oktobar 2014 | 17:23

    tako je bree !! Nesto i u nasim krajevima da se organizuje, bice 100% bolja podrska u centralnoj Srbiji nego na severu ili u Beogradu. Mogao bi samo Nis da parira u navijanju za Srbiju. KRALjEVO stizu ti KRAGUJEVCANI !!!

  • Džonizam

    29. oktobar 2014 | 17:15

    Baš mi je drago zbog Kraljevčana. I njima nešto lepo da se desi!

  • Slobo

    29. oktobar 2014 | 17:43

    Napokon I Grad Kraljevo da dozivi nesto lepo u zadnjih 20-etak godina.Iz ovog grada su samo isli da ginu.Sada bih molio sve politicare iz Kv da ne uprljaju ovako lepu vest.Ovo govorim zato sto sam iz Kv I znam koji je kalibar politicara u ovom prokletom gradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA