≫ 

USTAŠTVO NA HRVATSKOM DERBIJU: Poljudom se orilo 'Ubij Srbina', a evo šta je pisalo na transparentu Torcide! (VIDEO)

Navijači Hajduka oštro protiv regionalnog takmičenja...

  • 41

Već u uvodnim minutima najvećeg hrvatskog derbija između Hajduka i Dinama, navijači domaće ekipe su govorom mržnje stavili do znanja, između ostalog, da ne žele formiranje regionalne lige.

Stavovima Torcide i ostalih navijačkih grupa u susedstvu smo se nedavno bavili, na pred susret na "Poljudu" se čulo: "Ubij Srbina", "Srbe na vrbe", "Vukovar, Vukovar" i "Za dom spremni", dok su na severu stadiona mahali zastavama hrvatskih odbrambenih snaga.

Podignut je i transparent "Bratimljenje nije opcija. Torcida protiv Yugolige", prenosi "Index.hr" i dodaje da zbog diskriminacijskih ispada i poziva na nasilje Hajduku preti nova teška kazna HNS-a.

Printskrin: Index.hr Printskrin: Index.hr

U jednom trenutku derbija navijači Hajduka su zapalili veliki broj baklji i ubacili su ih u teren i tako prekinuli meč. Podsetimo, nešto slično su na utakmici u Surdulici uradili i navijači Zvezde, kada su bakljama prekinuli meč i protestovali protiv Regionalne lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    17. decembar 2016 | 17:37

    Hahahahha... Koja komedija sa susedima. Pa njima je derbi,a razmisljaju samo o nama. Koji je to kompleks strasno,ali ipak jako smesno.

  • Goran Gox Obrenovac

    17. decembar 2016 | 18:04

    Stoka!!!!!!!! Pravaa rec za njih je STOKA!!!!!!!

  • Vladimir

    17. decembar 2016 | 18:04

    Koji bolesnici, samo nedostaje Hitler i EU je kompletna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA