SKANDAL! Reprezentativac Engleske javno koristio drogu u noćnom klubu!

Poslednji u nizu ''poročnih'' incidenata u timu Gordog albiona delo je Kajla Vokera iz Totenhema koji je "uhvaćen" kako puši krek. Pre njega su lavinu pokrenuli Gakoj, Šeringem, Runi i Ešli Kol

  • 0

Fudbaleru Totenhema i reprezentativcu Engleske Kajlu Vokeru preseo je doručak u Kijevu gde se ''Gordi albion'' nalazi u sklopu priprema za kvalifikacioni duel sa Ukrajinom.

Naime, kada se probudio, Vokera je sačekalo neprijatno iznenađenje jer je u štampi osvanula njegova fotografija kako u klubu u Šefildu puši hipi krek.

- Tek sada sam postao svestan koliko je to opasno po zdravlje. Znam da sam pogrešio i izvinjavam se - rekao je Voker u izjavi upućenoj čelnicima Totenhema.

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) istakla je da Voker nije prekršio nikakav zakon o ponašanju, te su odlučili da ga ne kazne zbog sporne fotografije koja je nastala u oktobru prošle godine kada su Englezi igrali protiv Moldavije.

Podsetimo, ovo nije jedinstveni slučaj u istoriji engleske reprezentacije koja je poznata po porocima. Lavinu je pokrenuo legendarni Pol Gaskojn, koji je 1996. godine na turneji po Hong Kongu pijančio sa saigračima, ali je nastavio i posle toga.

Za razliku od Gaskojna, Tedi Šeringem je 1998. godine za sličan incident kažnjen odstranjivanjem iz tima, dok su mlađi naraštaji donekle izbegli alkohol, ali nisu uspeli da iskorene cigarete.

Najbolji primer za to su Vejn Runi (2008) i Ešli Kol (2013), dok su 2010. godine skoro svi članovi nacionalnog tima uživali u prekomernoj dozi pića i cigareta.

Upravo zbog ovoga i ne treba da čudi što Engleska od 1966. godine nije osvojila nijedan pehar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA