DAUDA: Nisam shvatio zašto navijači traže dresove!

Napadač ''crveno - belih'' istakao da ga incident sa navijačima nije pogodio kao i da mu se slična situacija nikada nije dogodila

  • 5

Nije ga htelo protiv Voždovca kada je promašio tri, četiri izgledne prilike, ali je napadač Crvene zvezde Abiola Dauda sve kikseve sa Vračara naplatio Proleteru (3:0) u okviru Kupa Srbije.

Nigerijski internacionalac je u Novom Sadu dva puta zatresao mrežu Slanobaraca i prema rečima trenera Proletera Saše Milanovića bio prevaga koja je prelomila meč u korist Zvezde. I sam Dauda je zadovoljan svojom partijom i uveren je u bolje dane.

- Uveren sam da će nam sada krenuti. Smatram da smo pokazali određeni kvalitet i protiv Donjeg Srema i da smo tu utakmicu zaslužili da dobijemo. Nažalost, protiv Voždovca smo izgubili jer smo se ispromašivali, pre svih ja - rekao je Dauda, koji se osvrnuo i na incident sa navijačima:

- Nisam shvatio zašto traže dresove, jer navijači često žele da dobiju suvenir posle meča. Onda su mi saigrači objasnili i uradio sam isto što i oni. Mene to nije pogodilo, ne razmišljam na takav način iako mi se slična situacija nije desila nikad u karijeri. Ali, mi nismo loš tim i želimo da donesemo Zvezdi uspeh. Navijači imaju pravo da sude o našoj igri i ako su tu na svakoj utakmici da nas podržavaju, onda mogu i da izraze frustraciju jer ekipi ne ide kako svi želimo.

Napadač ''crveno - belih'' je istakao i da mu ponekad teško pada usamljenost u špicu jer često mora da se vrati po loptu.

- To je nešto što pokušavamo da ispravimo na treninzima. Ako treba sto puta da se vratim nazad zbog ekipe i pobede to ću i da uradim. Ali, isto tako, želim da budem i napred, u šansama za gol jer na osnovu toga ljudi ocenjuju moj učinak. Međutim, uvek ću radije da se žrtvujem za tim, nego po svaku cenu da pokažem šta ja znam - rekao je Nigerijac.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Mozzartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnik

    27. septembar 2013 | 07:35

    Al mu ga dao po filozofiji!A kad dodje januara Dauda ode.

  • BgPetar

    27. septembar 2013 | 08:57

    Nemas ti kvalitet sine.Dao si dva gola i sad mislis da si Maradona a mi ovce koje stvarno misle da si Maradona

  • BgPetar

    27. septembar 2013 | 12:36

    PedjaBGD da pratis fudbal sire od ove nase skromne lige ne bi tako pisao.Ovakvih napadaca ima koliko hoces i zamisliti ga u nekoj jacoj evropskoj ligi-ekipi je nerealno jer nema potreban kvalitet momak ni za nasu ligu.Dao dva gola i odmah je Mesi,jaki ste vi strucnjaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA