Deco, spremajte se za Noletovu "Drugarijadu"!

  • 1

Prvi kamp drugarstva "Drugarijada" u organizaciji FONDACIJE "Novak Đoković" u kojoj će učestvovati više od 50 osnovaca iz Srbije biće održan od 3. do 6. oktobra na Kopaoniku. Dečaci i devojčice iz Knića, Ljiga i Raške moći će da se upoznaju, druže, uživaju u brojnim zanimljivim programima i radionicama tokom četiri dana "Drugarijade", koja bi trebalo da preraste u tradiciju Fondacije “Novak Đoković”.

Deca uzrasta od sedam do deset godina dolaze iz isturenih odeljenja osnovnih škola iz ove tri opštine koje spadaju među najugroženije u Srbiji, a u kojima Fondacija “Novak Đoković” realizuje projekat "Školice života - zajedno za detinjstvo" u saradnji sa Centrom za interaktivnu pedagogiju ( CIP) iz Beograda.

Deca će biti u prilici da nauče zanimljive stvari o svetu prirode i o istoriji Kopaonika, imaće svoj likovni i kreativni kutak, mini-bioskop, a biće im organizovane brojne igre i grupne aktivnosti.

"Drugarijadi" će sve vreme prisustvovati direktorka Fondacije Jelena Ristić. Sva deca i nastavnici, ili roditelji koji ih budu pratili, biće smešteni u udobnim sobama u hotelu "Konaci", a velika pomoć u organizaciji stigla je od partnera i prijatelja Fondacije - CIP (Centar za interaktivnu pedagogiju), Mladih istraživača Srbije i UNICEF-a, kao i i drugih.

Za dobru atmosferu pobrinuće se i volonteri Fondacije koji će se sve vreme trajanja Drugarijade posvetiti druženju sa decom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    27. septembar 2013 | 15:48

    Bravo Nole svaka cast iskren da budem i ja bih se prijavio bez obzira sto me godine gaze ali su deca nase bogatstvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA