JEZIVI DETALJI NESREĆE: Dečko bezuspešno pokušavao da izađe iz gepeka u kom je bio zarobljen! (VIDEO)

Jedan od mladića koji je stradao u nesreći koja se dogodila noćas, kada je autobomil marke "bmw" sleteo u Dunav, nalazio se u gepeku automobila. On je bezuspešno pokušavao da izađe iz prtljažnika i pre nego što se nesreća dogodila

Policajci pored izvučenog automobila iz Dunava Foto: Tanjug/ Srđan Ilić

Troje mladih ljudi izgubilo je život kada je autobomil marke "bmw" sleteo noćas u Dunav u Beogradu na Adi Huji.

Jedan od nastradalih mladića nalazio se u gepeku automobila. On je bezuspešno pokušavao da izađe iz prtljažnika i pre nego što je automobil sleteo u Dunav.

Za sada nisu poznate sve okolnosti zbog čega se nesrećni mladić nalazio u gepeku. Policija ispituje da li su bili i pod dejstvom narkotika. Za sada se zna da vozač Dušan J. (19) koji je vlasnik vozila, nema vozačku dozvolu, kao i da je vozio pod dejstvom alkohola. 

Među preživelima je i Luka Višnjić (20) sin novinarke Olje Bećković koj je u Urgentni centar prevezen sa teškim telesnim povredama.

UPLAKANA OLJA BEĆKOVIĆ: Teško mi je, ne mogu da razgovaram!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    22. novembar 2014 | 14:10

    Iskreno, nisam siguran da imam bilo kakvo sazaljenje na nastradale a tek nemam za roditelje te dece. 1. Ja sam slicnih godina, u zivutu mi ne bi palo na pamet da sednem u automobil koji vozi osoba BEZ vozacke dozvole a pritom je pod dejstvom alkohola. Pa makar setao nazad kuci! 2. Roditelj, koji je dozvolio tom detetu da uzme auto, pa cak i da nije dozvolio nego da je ovaj krisom uzeo, sramota treba da bude, sto nije bio sposoban da nauci svoje dete necemu. Ovo su cinjenice, pomirite se sa tim.

  • Bg

    22. novembar 2014 | 13:01

    Oko 2h sam cekao na Dorcolu nocni prevoz, sivi BMW je "leteo" ulicom preko 100 km/h, skripale su gume kada je kocio na semaforu. Vrlo moguce da je to taj BMW bio... Bas sam razmislajo da ce se slupati negde.

  • Dugogodisnji vozac

    22. novembar 2014 | 18:09

    Sine svaka ti cast. Jos nisi poceo ni da zivis, jos nemas ni vozacku dozvolu, a vec si ubio tri zivota. Ne zanima me ni ko su ti mama i tata i ciji si sin, a ni sta si voziio, ono sto je bitno, ubio si tri zivota. Kako ces ziveti sa tim da si nekome ubio decu? Kako ces ziveti sa tim da ti se drugar udavio u gepeku? Kako ces uopste ziveti? Da li si hteo da budes frajer pred ribicama pa si drugara spakovao u gepek ili je bilo nesto drugo u pitanju? Poginulima nek je laka crna zemlja, roditeljima duboko saucesce a ubici.... nemam sta da kazem.... samo da je ubio tri mlada zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA