I ANĐELI ZAPLAKALI: Saznala da je trudna, pa pola sata kasnije poginula (FOTO)

Neki su čak čestitali i posle nesreće, jer nisu znali šta je u međuvremenu zadesilo ovo dvoje verenika, a potom su nastupile potresne poruke u znak sećanja i opraštanja od mladog para

  • 4

Hana Sanders (20) iz Velike Britanije saznala je da je trudna pa je krenula kod svojih roditelja kako bi im saopštila divnu vest. Na putu ka njima desila joj se stravična nezgoda, samo 30 minuta posle saznanja da očekuje svoje prvo dete.

Njen Reno Klio se sudario sa automobilom jednog penzionera, pri čemu je njen verenik Li Plamer (26) poginuo na licu mesta. Par je tih dana dobio ključeve novog stana i radovao se useljenju i početku zajedničkog života.

Roditelji preminule devojke su izjavili da su otkrili da je njihova ćerka trudna, tek kad im je policija posle nesreće dala odštampane poruke, koje je Hana objavljivala na forumu za savetovanje budućih majki. Neki su joj čak čestitali i posle nesreće, jer nisu znali šta je u međuvremenu zadesilo ovo dvoje verenika. Onda su nastupile potresne poruke u znak sećanja i opraštanja od mladog para.

Bilo je izuzetno kišovito tog kobnog dana, kada je njihov auto prešao u drugu traku i sudario se sa automobilom iz suprotnog smera. Hana je izgubila kontrolu nad autom i usmrtila svoju porodicu, a još uvek nije poznat uzrok nesreće.

- Tragično je što ona i Li nisu uspeli da stignu kod nas i saopšte nam divne vesti. Verujem da su bili srećni i uzbuđeni. Njene najveće životne želje bile su da se uda za Lija i da postane mama - rekla je majka ove devojke.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA