OVA STARLETA JE UHAPŠENA SA MIMI ORO: Šta mislite, u čijem spotu se pojavljuje?

Božana Vujinović koja se predstavlja kao Neodoljiva Neumoljiva, uhapšena je ovih dana zajedno sa starletom Mimi Oro i sa još nekoliko devojaka, u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji

  • 43

Plejbojeva zečica Božana Vujinović iz Banjaluke (21), poznata i kao Božana Neodoljiva Neumoljiva, uhapšena je ovih dana zajedno sa starletom Mimi Oro i sa još nekoliko devojaka, u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji.

Njeno ime, kao i ime starleta, pronađeno je među dokumentacijom koja je zaplenjena od najvećeg estradnog makroa Mihaila M. Inače, Vujinović se pojavljuje u spotu "Noćna ptica" Saše Kapora, bila je Plejbojeva mis leta 2013, a ujedno i srpska predstavnica na izboru Playboy Playmates of the Year Gala na Filipinima, gde je osvojila titulu mis seksi bodi.

Podsetimo, Starleta Milica Živanović (23), poznata kao Mimi Oro, koja je nedavno uhapšena zbog prostitucije puštena je iz ženskog zatvora u Požarevcu na slobodu, pošto je Prekršajni apelacioni sud usvojio žalbu njenog advokata Danila Nikolića na presudu sa kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA