UDALA SAM SE ZA PEDOFILA I EVO ŠTA MI SE DESILO: Potresna ispovest majke troje dece!

- Osećam veliku odgovornost i krivicu što sam svoju decu izložila opasnosti da taj čovek bude blizu njih. To nikada sebi neću oprostiti - izjavila je Britanka koja iz prvog braka ima troje dece

  • 9

Britanka Mel Elford (37) iz Eksitera udala se za muškarca kojeg je upoznala 2012. godine preko Fejsbuka. Majka troje dece tada nije imala pojma da je njen suprug Džonatan pedofil.

Mel i Džonatan su se venčali godinu dana kasnije. Ona je tek nedavno otkrila da je Džonatan upisan u registar pedofila i da je protiv njega podignuta optužnica da je spavao sa maloletnom devojčicom.

UHAPŠEN JEZIV PEDOFIL U SMEDEREVU: Biće vam muka od onog što je uradio detetu (12)

- Osećam veliku odgovornost i krivicu što sam svoju decu izložila opasnosti da taj čovek bude blizu njih. To nikada sebi neću oprostiti - izjavila je majka.

Ona je potom objasnila da je Džonatana upoznala preko Fejsbuka, a da je on bio prijatelj njenog starijeg brata.

- Slao mi je divne poruke i brzo smo se i upoznali uživo. Bio je divan prema mojoj deci i mene je tretirao kao kraljicu - izjavila je Britanka.

Nju je strašno potreslo saznanje da je on pedofil, jer ni po čemu nije mogla ni da sluti da je on takav.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Nisam znala da je pedofil sve dok jednog dana nije došao socijalni radnik koji mi je rekao da je on optužen da je spavao sa maloletnom devojčicom i da je trenutno na slobodi pošto je platio kauciju - rekla je Mel.

Ona ga je odmah izbacila iz kuće u kojoj je živela sa njim i sa decom i zatražila lekarski pregled devojčica. Živela je u strahu sve vreme, a danas ne može da veruje da je uopšte mogla da voli nekog ko ju je tako strašno slagao.

Na svu sreću, devojčice su bile dobro, ali ne i ona. Strah joj se uvukao u kosti i borila se sa mišlju šta je sve moglo da se desi da nije na vreme saznala ko je njen suprug. Ona sebi ne može da oprosti taj strašan propust - što se udala za čoveka kog očigledno nije dovoljno poznavala.

Džonatan je u međuvremenu optužen po šest tačaka optužnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznambogUmi!

    17. mart 2015 | 17:21

    Samo se vi vezujte preko interneta!!!!! Pre cu da trpim samocu neko vreme, nego da pustam strance u svoj zivot! Nikad ne jurite partnere i ljubav! Cak i oni sa najmanje srece u ljubavi, kad tad sasvim slucajno upoznaju ljubav svog zivota!

  • Branka

    17. mart 2015 | 20:13

    Za sve treba imati srece u tivotu, to je sigurno! Ova zena je imala srecu hvala Bogu!

  • Nina Jerković

    18. mart 2015 | 07:52

    Kod nas je još gore. Kad je krajem 70tih policija uhvatila pedofila sa trista slika devojčica ~7 godina, obzirom da je bio u vojsci samo su ga poslali u penziju umesto u zatvor, pa je nastavio da "živi" sa suprugom i dve kćeri, jer bio "divan" prema svojoj ženskoj deci koja su ostajala sama sa "taticom" po ceo dan kad je radila po smenama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA