STRAH ME DA MI NE UBIJU SINA U UKRAJINI: Potresna ispovest oca Radomira Počuče

- Odluka mog sina da ode u dobrovoljce nema veze sa suđenjem u Srbiji, već s njegovim ličnim uverenjima. Oduvek se borio na strani pravde, pa je tako bio dobrovoljac i u Slavoniji, a dugo je radio i za policiju - rekao je Milan Počuča

  • 29

Otac televizijskog voditelja, nekadašnjeg portparola RTJ-a i dobrovoljca na ratištu u Ukrajini Radomira Počuče, Milan Počuča, kaže da se sa sinom koji je navodno uhapšen u utorak, nije čuo od prošlog petka. On je dodao da ne zna da li je tačna informacija o hapšenju koju je na fejsbuku plasirao srpski dobrovoljac u Ukrajini Dejan Berić, pišu Naše novine.

DA LI JE OVO FOTOGRAFIJA UHAPŠENOG RADOMIRA POČUČE? Internetom se pronela vest o njegovom hapšenju u Ukrajini (FOTO)

- Sa sinom sam se poslednji put čuo prošlog petka. Ne znam koji je povod njegovog hapšenja ako je ta informacija tačna. Svaki roditelj strahuje kad mu dete ode u rat - rekao je otac voditelja.

On je objasnio da je Radomirova odluka da ode u rat njegov lični izbor koji nema veze sa suđenjem u Srbiji.

Printskrin: Youtube / Диванные войска России Printskrin: Youtube / Диванные войска России

- Odluka mog sina da ode u dobrovoljce nema veze sa suđenjem u Srbiji, već s njegovim ličnim uverenjima. Oduvek se borio na strani pravde, pa je tako bio dobrovoljac i u Slavoniji, a dugo je radio i za policiju. Ne poznajem osobe čiji je identitet navodno planirao moj sin. Taj Berić je nepismen čovek. Pogledajte samo njegove statuse na Fejsbuku - dodao je on.

Da podsetimo, Radomir Počuča je uhapšen u utorak u Ukrajini a informaciju o njegovom hapšenju preneo je srpski dobrovoljac na ukrajinskom ratištu Dejan Berić.

(Telegraf.rs/ Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gde nema zakona, misevi kolo vode

    21. mart 2015 | 12:45

    A jel te strah, dal ce on da ubije necijeg sina ??!!!!

  • Nn

    21. mart 2015 | 11:17

    Kad se suntav rodi....dzabe ga ljuljaju....

  • polat

    21. mart 2015 | 11:31

    Sad kad je uhvacen strah ga da mu sina ne ubiju a dosad ga nije bilo strah.Covjek ostavi lagodan zivot i ode u propast ,i ovde dok je bio morao je da se dokazuje kako se bori za neku pravdu koja odgovara samo podzemlju Srbije,ocigledno ga je djavo jos davno uzeo pod svoje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA