SRCE DA TI PUKNE: Stefan Ilić (12) se udavio u reci dok je pokušavao da spasi jagnje! (FOTO)

Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Njegov stariji brat Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da spasi brata, ali nije uspeo

  • 60

Rezultati istrage nakon obdukcije pokazali su da se Stefan Ilić (12) utopio nesrećnim slučajem u kanalu reke Karaš! Prema izjavi njegove polusestre Stefan se utopio pokušavajući da spase jagnje koje je završilo u reci Karaš.

 

Ovim je isključena svaka mogućnost da je dečaka neko gurnuo u reku, ili udavio.

 

Polusestra nastradalog dečaka ispričala je da je mali Uroš izmislio celu priču, jer se bojao reakcije oca:

 

- Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da spasi brata, ali nije uspeo, rekla je Svetlana za Novosti.

 

VELIKA TRAGEDIJA: Stefan Ilić (12) pronađen mrtav u kanalu!

 

Povrede koje su otkrivene na njegovom telu nastale su najverovatnije od podvodnog granja i priobalnog šiblja u momentu utapanja.

 

NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEČAKA: Izašao na 15 minuta iz kuće i više se nije vratio!

 

Podsetimo, Stefan Ilić (12), za kojim je policija tragala prethodna tri dana pre nego što je njegovo beživotno telo prinađeno u reci Karaš, biće sahranjen danas.

 

Dečak će biti sahranjen na seoskom groblju u Banatskoj Subotici, selu u kom je sa roditeljima, sestrama i braćom proveo poslednjih godinu dana. Roditeljima će telo nesrećnog dečaka biti dopremljeno oko četiri sata.

 

MESTO TRAGEDIJE: Ovo je kanal u kome je pronađen nesrećni dečak Stefan Ilić (12)! (FOTO)

 

Foto: Google maps / Telegraf.rs

Foto: Google maps / Telegraf.rs

 

Inače, ranije je Stefanov brat priznao da nije bilo otmice u subotu.

 

Tada je policija, po prijavi o otmici, počela da traga za crnim "fiat puntom" i otmičarima koji su zgrabili dečaka i strpali ga u automobil.

 

Ipak, nakon što je Stefanovo telo pronađeno, njegov mlađi brat, očevidac navodne otmice, priznao je policiji da je izmislio priču o kidnapovanju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dora

    16. jun 2015 | 15:23

    Pocivaj u miru andjele,iskreno saucesce porodici.Jako mi je zao mladjeg brata,koji je prezivio traumu.Ne treba ga osudjivati,nauka je dokazala da djeca u slucaju intenzivne traume izmisle situaciju koja im vise odgovara i cvrsto vjeruju u nju.Neka mu Bog podari snage i srece ,kao i ostalima....

  • IVANA

    16. jun 2015 | 15:29

    A zasto je mali izmislio celu pricu oko otmice....zasto nije rekao da je brat upao u vodu?????Nego cuti dva dana i sve laze.....mali ce biti tezak psihooo...kakav crni genije....

  • pera

    16. jun 2015 | 15:54

    Kako da znamo da je ovo istina? Zasto je mladji brat izmislio pricu o otmici i zasto laze ako nema njegove krivice u stradanju Stefana?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA