SLUČAJ KANTRIMEN: MARKO MILIĆEV OSUĐEN NA 4,5 GODINE za smrt Luke Jovanovića na Brankovom mostu!

Tužilaštvo je teretilo Marka Milićeva da je izvršio krivična dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja" i "nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći"

Marko Milićev (34), koji je optužen da je svojim vozilom "mini kantrimen" 27. jula prošle godine usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, osuđen je na 4,5 godine zatvora!

"DA JE ZGAZIO PSA, VIŠE BI DOBIO": Društvene mreže zapalili KOMENTARI nakon izrečene PRESUDE MARKU MILIĆEVU!

Njegov kum, Bratislav Vesović osuđen je na godinu dana zatvora, a  taksista Saša Janković dobio je 7 meseci, uslovno dve godine.

Ovo su prve reči OCA PREGAŽENOG LUKE, nakon izrečene presude MARKU MILIĆEVU!

Treći osnovni sud u Beogradu trebalo bi danas da izrekne prvostepenu presudu i njegovom kumu Bratislavu Vesoviću, koji je  optužen da mu je pomogao da se krije posle nesreće i da sakrije "kantrimena", kao i taksisti "Pink taksija" Saši Jankoviću, koji nije prijavio udes iako je video da je "kantrimen" oštećen .  Za Vesovića jetužilaštvo predložilo kaznu od tri godine a za Jankovića od devet meseci zatvora.

Kum Marka Milićeva od danas NA SLOBODI!

U završnoj reči Treće osnovno tužilaštvo predložilo je sudu da Milićeva osudi na 10 godina zatvora, jer je vozeći neprilagođenom brzinom izazvao nesreću u kojoj je 25. jula 2014. godine stradao Jovanović, a potom pobegao sa lica mesta, ali i iz Srbije. Tužilaštvo ga tereti da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja" i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

MILIĆEVA KAZNITI ZA PRIMER DRUGIMA: Otac poginulog Luke Jovanovića pred presudu u slučaju KANTRIMEN

Nesreća na Brankovom mostu dogodila se 25. jula, kada se Luka Jovanović vraćao kući iz grada, sa prijateljima. Njima se na mostu pokvarila "lada". Izašli su da je preguraju u zaustavnu traku, i tada je njih naleteo "mini kantrimen". Od siline udarca, Jovanović je odbačen preko automobila i pao na drugu stranu automobila, na leđa. Jovanović je umro dan kasnije u Urgentnom centru. Lukin otac Bojan protestvovao je danima na Brankovom mostu.

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

Petnaest dana nakon ove nesreće, 10. avgusta, Milićev je pobegao iz zemlje, letom za Istanbul u 12.25 sati sa svojim pasošem. Već 18. avgusta Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je ko je Lukin ubica, a mesec dana kasnije, tačnije, 1. septembra, Milićev je uhapšen u Kini, u kojoj se skrivao. Sedam dana kasnije, deportovan je u Srbiju.

MILIĆEV SE KAJE ZBOG SVEGA ŠTO SE DOGODILO: Preti mu 10 godina zatvora, izricanje presude u sredu

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vozilo, kojim je Milićev upravljao, nikada nije pronađeno. Policija je, međutim, utvrdila da je reč o ukradenom automobilu, a sumnja se i da je nakon ove nesreće rastavljen na komade.

VEŠTAK UTVRDIO: Milićev se kretao brže od dozvoljenih 50 km na sat!

U kolima sa Milićevim bili su i Tamara Bogdanović, Milica Novaković, Bojana Petrović, Dana Matevski i Nikola Lepen, koji su pre početka suđenja, koje je odlagano pet puta, oni su u zamenu za priznanje i svedočenje,osuđeni su na kućni zatvor. Tamara Bogdanović je osuđena na 10 meseci, Milica Novaković na osam, Bojana Petrović na četiri, a Nikola Lepen i Dana Manevski na po šest meseci kućnog zatvora.

Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije Foto: Tanjug/MUP Republike Srbije

NISAM BAHATO VOZIO: Ovo tvrdi Milićev, iako je na mostu jurio 78 km/h!

Milićev i Vesović su u pritvoru više od godinu dana, dok se Janković brani sa slobode.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf. rs / Izvor: Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lexx

    28. oktobar 2015 | 15:37

    Pa da li je moguce? Neko tako lepo stoji iza ovog slepca da to nije normalno! Ubio decka ni krivog ni duznog, bezao po svetu pola godine. I sad kad su ga nasli dali mu 4.5god! Usrana raspala drzava! Mars! Sramota, otac taj treba da vas pobije tamo u sudnici!

  • 1989

    28. oktobar 2015 | 15:33

    Još jedan razlog za bežati odavde!!!

  • Djordje

    28. oktobar 2015 | 14:38

    4,5 SRAMNA PRESUDA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA