PRED NAMA JE LEP I SUNČAN DAN: Danas do 15 stepeni!

Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do sedam stepeni Celzijusa, a najviša od 10 do 15 stepeni

  • 0
Obronci Fruške gore Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji će danas ujutro i pre podne biti mestimično magla i niska oblačnost, a u toku dana biće pretežno sunčano sa najvišom temperaturom do 15 stepeni.

Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do sedam stepeni Celzijusa, a najviša od 10 do 15 stepeni. Uveče i u toku noći po kotlinama i nizijama biće mestimično magla.

U Beogradu će ujutro u pojedinim delovima grada biti magla, a u toku dana pretežno sunčano uz slab vetar, promenljivog smera. Najniža temperatura biće oko četiri stepena a najviša oko 13 stepeni. Uveče i u toku noći na širem području grada biće magla.

U Srbiji se naredne sedmice ujutro očekuju mestimično magla i niska oblačnost, koji će se ponegde po kotlinama i u nižim predelima zadržavati duže tokom dana. U ostalim krajevima biće pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom iznad prosečnih vrednosti. U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za četvrtak, 3. decembar, 2015:

Očekuje se relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih osoba. Izvesne tegobe mogu osetiti srčani bolesnici i astmatičari. Mogući su problemi sa snom i glavobolјa kao meteoropatske reakcije.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA