ŠTETA 100 MILIONA EVRA: U akciji protiv KORUPCIJE uhapšeno 79 OSOBA, među kojima je i 7 bivših ministara

Uhapšeni su oštetili budžet za oko 100 miliona evra

  • 47

Najveća akcija u borbi protiv korupcije okončana je hapšenjem 79 osoba, a za još petoro se traga, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović. Među uhapšenima i bivši ministar poljoprivrede Slobodan Milosavljević. Uhapšeni su oštetili budžet za oko 100 miliona evra.

TELEGRAF NOW: Pogledajte kako se SRBI bore protiv JEZIVE POŠASTI - KORUPCIJE

Tih 79 osoba uhapšeno je zbog korupcije u 20 različitih slučajeva, navodi ta televizija.

Prema rečima Nebojše Stefanovića, među izvršenim krivičnim delima su i pranje novca, zloupotreba službenog položaja, primanje i davanje mita, zloupotreba sa javnim nabavkama.

- Mat šteta budžetu Srbije, AP Vojvodine, Dunav osiguranja, Železaru Smederevo itd. je sedam milijardi 800 miliona dinara, što je više od 100 miliona evra - rekao je Stefanović.

Među uhapšenima je i bivši ministar poljoprivrede Slobodan Milosavljević, dva pomoćnika ministra, direktori javnih preduzeća

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostadin

    26. decembar 2015 | 09:20

    Sve po spisku. Imena i prezimena sa ostalim podacima. Da se plakati sa njihovim slikama okače na svakoj autobuskoj i željezničkoj stanici.

  • vladimir andric

    26. decembar 2015 | 10:33

    sve je ovo lepo,i u redu. treba hapsiti. ali da li ce vratiti pare,ili ce samo da odleze 2 godine sa nanogicom,kao ceca??? sta se desava sledece? dolazi nova vlast,i hapsi ljude iz sadasnje! onda dolazi nova,pa hapsi iz prethodne.... i tako u krug narednih 50 godina! srbiji je potreban rez! sada! odmah! sada spreciti kradje,korupcije,drzavni kriminal.... stati za rep sadasnjim kriminalcima sa kravatama! spreciti kradje u buducnosti! i naravno,nastaviti sa hapsenjima iz proslosti! ako se to ne dogodi, i dalje cemo plivati u grcu,ili skroz potonuti!!!!

  • Miele

    26. decembar 2015 | 09:33

    Ma ovo vise nije ni za crtani film,ova vlast ulazi u psihopatiju,narode reaguj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA