NIKOLA ĐINĐIĆ SAHRANJEN, A ONDA OPLJAČKAN: Provalili mu u kuću i ukrali - jedino vredno što je imao!

- Nije stvar u kazanu, već u smelosti, ili ne znam kako to da nazovem, jer samo što je preminuo, a već mu uzimaju sve što ima - kaže rođak pokojnika

  • 11

Za sada nepoznati počinioci obili su kuću i iz dvorišta pokojnog Nikole Đinđića (84) iz sela Krnjigrad, kod Prokuplja, ukrali kazan, za šta su njegovi rođaci saznali kada su došli da pripreme četrdesetodnevni pomen.

JELENA ZBOG LJUBAVI SA FEJSBUKA OSTALA BEZ STANA I 26.000 EVRA: Neverovatna krimi priča iz Novog Sada!

- Ovo je strašno, naš rođak, koji je više zadnjih godina živeo sam i ranije je bio na meti lopova, ali su mu uzimali sitne stvari, a sada su došli po kazan.

Nije stvar u kazanu, već u smelosti, ili ne znam kako to da nazovem, jer samo što je preminuo, a već mu uzimaju sve što ima - kaže rođak pokojnog Đinđića.

On dodaje da je krađu prijavio policiji, a da je vrednost kazana 600 evra.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Zira

    28. decembar 2015 | 15:32

    Tuznan primer kakvi ljudi zive medu nama.

  • Pravoslavac

    28. decembar 2015 | 16:10

    Srpska svakodnevnica. I onda se mi prsimo da smo dobri ljudi. Na ovom primeru se vidi da ne kradu samo političari, biznismeni itd., nego celoj naciji to leži u krvi i zato bi bilo pametnije da niko nikog ne osuđuje, nego da se pogleda u ogledalu i malo razmisli o sebi. Često se pitam, zašto Srbi idu u crkvu. Mnogima svaka čast, a drugi posle službe, pravo na teren u krađu. Za vreme sahrane mog brata, su i nama ukrali kljuk (kominu) iz voćnjaka. Tužno!!!

  • Dragan

    28. decembar 2015 | 15:30

    Pljackasi su povezani sa policijom i zato smelo kradu a ima i sela u Srbiji gde policija ne prodje i po mesec dana i cega bi se onda bojali. U nekim selima se mestani organizovali i drze nocne straze kako u selu tako i na njivama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA