OSUMNJIČENI ZA PEDOFILIJU NEGIRAO DA JE SILOVAO PASTORKU: Nisam je silovao, sve su mi namestile njene tetke

On se pravdao da zbog lošeg zdravstvenog stanja nije u stanju da nekog sekusalno zlostavlja i da su mu sve smestile devojčicine tetke

  • 1

Milenko M. (60) iz Novog Beograda negirao je u Trećem osnovnom tužilaštvu da je obljubio pastorku (13) u stanu u kom je živeo sa devojčicinom majkom i sestrom.

HOROR U BEOGRADU: Uhapšen muškarac zbog obljube nad ćerkom (13) svoje devojke!

On se pravdao da zbog lošeg zdravstvenog stanja nije u stanju da nekog sekusalno zlostavlja i da su mu sve smestile devojčicine tetke, prenosi Informer.

Prema nezvaničnim saznanjima, Milenko je rekao pred tužiocima da je u poslednje vreme doživeo više moždanih udara i da je veoma bolestan i nesposoban za seks.

- Osumnjičeni je negirao da je na bilo koji način napastvovao pastorku. Međutim, devojčica u Centru za socijalni rad, gde su je odvele tetke, do detalja je ispričala kako je očuh bludničio nad njom. U nastavku postupka trebalo bi da bude saslušana u prisustvu majke, a poziv će biti upućen i tetkama koje su prijavile slučaj - navodi izvor iz tužilaštva.

Posle saslušanja, Milenku je određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja dela i uticaja na svedoke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemljak

    17. septembar 2016 | 12:09

    Ovo mi treba da brinemo a ne o pokolju ovaca za njihov praznik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA