Policija dobija nova vozila jer su sadašnja stara više od 10 godina

Ministarstvo će nastaviti sa nabavkom i druge opreme za policiju - novih uniformi, borbenih i okolopnih vozila i drugih sistema koji su potrebni za efikasniji rad

  • 82

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će tokom naredne godine biti zamenjen veći broj patrolnih vozila MUP, koja su stara po deset i više godina i koja ne mogu na dovoljno dobar način da ispune sve zahteve koje taj resor postavlja pred sve svoje pripadnike.

Srpska vojska ima VIŠE TENKOVA nego Francuska!

- Ministarstvo unutrašnjih poslova nastavlja sa opremanjem policije i nova vozila koja danas uručujemo Policijskoj upravi za grad Beograd i kriminalističkoj policiji pokazuju da je to trend koji ćemo pratiti, jer želimo da naši policajci budu bezbedni, sigurni, da se voze u vozilima koja su ispravna i u kojima mogu efikasnije da završe svoje zadatke - istakao je Stefanović.

Ministar je, prilikom predaje 50 novih vozila Policijskoj upravi za grad Beograd i Upravi kriminalističke policije, rekao da će opremanje policijskih službenika obezbediti da građani Srbije imaju policiju koja je efikasna i koja može da ispuni sve ono što od nje očekuju.

Stefanović je naglasio da će Ministarstvo nastaviti sa nabavkom i druge opreme za policiju - novih uniformi, borbenih i okolopnih vozila i drugih sistema koji su potrebni za efikasniji rad policije.

- Obezbedićemo da naši pripadnici budu bolje zaštićeni balističkim prslucima, bolje opremljeni i da tehnika koju budemo kupovali posluži u obračunu sa najvećim kriminalnim grupama koje deluju u čitavom našem regionu - zaključio je ministar policije, saopšteno je iz MUP-a.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidra

    23. decembar 2016 | 16:59

    Uniformu kompletnu zameniti ova je katastrofa na izgled ne znaš koje policija, ko security, ko poštar

  • Dragana

    23. decembar 2016 | 19:44

    Ironicno, godinama unazad nista nije investirano u vojsku i policiju, i niko se nije bunio, danas, kada ova vlast izdvaja ogromna sredstva za pomenute resore, oni protestuju!

  • Zeljka

    23. decembar 2016 | 19:40

    Dobro je da ce policija dobiti nova vozila, to je nephodno za efikasan i dobar rad policije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA