Umesto velike proslave Nove godine, jedan naš grad ima najskupljeg Sneška Belića na svetu! (FOTO)

Iz budžeta grada Užica je za ovogodišnju rasvetu izdvojeno je 1.9 miliona dinara

  • 3

Gradska vlast u Užicu se pobrinula za to da ako već novogodišnji koncert ne može da bude organizovan 31. decembra već 3. januara onda makar Gradski trg bi trebalo da bude lepo ukrašen.

HAOS ZBOG PASA LUTALICA: Užičani ne znaju šta će, grad plaća MILIONSKE ODŠTETE zbog ujeda

Novi ukras Sneško Belić građane Užica je koštao skoro 3.000 evra.

Ovaj novogodišnji ukras će sasvim sigurno obradovati najviše najmlađe sugrađane grada Užica ali kao što ni u životu ništa nije besplatno tako nije ni ovaj novogodišnji ukras koji je koštao 350.000 dinara, rekao je gradonačelnik Užica Nemanja Nešić.

Printskrin: Youtube/Glas Zapadne Srbije Printskrin: Youtube/Glas Zapadne Srbije

- Kada vidimo kako to u svetu izgleda ne mogu da ne budem nezadovoljan kako grad Užice izgleda za vreme praznika. Kada se uzme u obzir kakav je naš budžet za te namene onda je razumljivivo zašto je kod nas rasveta nešto skromnija. Ove godine smo se odlučili za kupovinu Sneška Belića i još neke prateće opreme - rekao je Nešić.

I dok ovaj Sneško Belić košta 3.000 evra, jedan Užičanin će za 150 evra za sve vreme praznika šetati ulicama i uveseljavati prolaznike.

Iz budžeta grada Užica je za ovogodišnju rasvetu izdvojeno je 1.9 miliona dinara.

(Telegraf.rs/ Glas zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    24. decembar 2016 | 13:35

    Majko moja kako se oni zezaju sa vama

  • Sunce

    24. decembar 2016 | 19:31

    Bolje da se te pare uložile na drugu stranu naprimer na dečicu koji nemaju ništa.Sada svako treba da se divi jednom snesku veoma divno. Koliko dece imamo po domovima a nema ništa lepše nego dečija radost. A to taj snesko nemozes da ispuni.Ja mislim da bi oni koji su odgovorni za tako nešto trebali da se pitaju dva puta nasta troše pare i dali je to vredno toga.

  • Napredno

    25. decembar 2016 | 01:46

    Pitam se da li će vas ikad biti sramota. Ljudi gladuju, omladina ode iz ove zemlje, deca se leče sms porukama, punite budzet kreditima. Sram vas bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA