≫ 

Beograd sitno broji: Zvezda 14. Beogradskog festivala igre Mihail Barišnjikov stiže u aprilu!

Blagajna će vratiti novac onima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju događaju u aprilu, a zamena ulaznica za nove termine ili povraćaj sredstava, biće mogući sve do 18 marta

  • 1

Zbog nedavne povrede kolena, nastup slavnog baletskog igrača i glumca Mihaila Barišnjikova u Beogradu, pomeren je za 23, 24. i 25. april, saopštili su danas iz Beogradskog festivala igre.

U BEOGRAD STIŽE ZVEZDA SERIJE "SEKS I GRAD" ZA KOJOM ŽENE OTKIDAJU: Evo gde možete da je sretnete! (FOTO) (VIDEO)

Slavni umetnik se povredio tokom izvođenja predstave "Nižinski" u Parizu početkom januara, što je odložilo izvođenja svih pozorišnih komada u kojima on nastupa u svom teatru u Njujorku, ali i na prestižnim svetskim scenama.

Prema savetu lekara, prva predstava koju će Barišnjikov izvoditi biće "Brodski/Barišnjikov", jer se radi o pozorišnom komadu koji ne zahteva veća fizička opterećenja kolena.

Foto: Guliver/Andrew H. Walker/Getty Images Foto: Guliver/Andrew H. Walker/Getty Images

Upravo ovaj naslov je trebalo da prethodi glavnom programu 14. Beogradskog festivala igre, i to 11, 12 i 13. marta u Pozorištu na Terazijama.

Nakon nekoliko dana neizvesnosti, umetnik je zajedno sa timom svojih lekara i menažera, doneo odluku da će se u narednom periodu komad u režiji Alvisa Harmanisa "Brodski/Barišnjikov", igrati isključivo u Beogradu i Londonu, ali nešto kasnije od planiranog, odnosno tokom aprila i maja.

Šta nas sve čeka na 14. Beogradskom festivalu igre?

Blagajna Pozorišta na Terazijama će od srede 18. januara, u redovnim terminima svog rada, omogućiti zamenu svih kupljenih ulaznica za nastup popularnog Miše Barišnjikova, za koji inače vlada ogromno interesovanje.

Blagajna će vratiti novac onima koji nisu u mogućnosti da prisustvuju događaju u aprilu, a zamena ulaznica za nove termine ili povraćaj sredstava, biće mogući sve do 18 marta.

Snimak Barišnjikova u baletu “Žizela” pogledajte ovde:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    16. januar 2017 | 19:55

    Zelimo brzi oporavak Misi ! Nadamo se da ce mo ga gledati i uzivati u Dzez baletu , kao sto je igrao na sceni Karnegi Hola ! Bravo Misa !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA