Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Dejan Jeremić, vlasnik kompanije "Sekvester" koja očitava račune za struje otkriva ekskluzivno za Telegraf šta se dogodilo sa decembarskim računima.

Dečak Asad Kan (11) je pronađen u svojoj kući obešen, tri nedelje nakon što je krenuo u školu i radio drugim učenicima domaće zadatke za novac. Više o ovoj tragediji pročitajte OVDE.

Milica Radović i pisac i putnik Viktor Lazić posetili su Urugvaj gde su posetili bivšeg predsednika te zemlje - Hose Muhiku, koga svi znaju kao najsiromašnijeg predsednika na svetu zbog skromnog načina života. Više pročitajte OVDE.

Milici Dimitrijević (27) osumnjičenoj da je 5. novembra prošle godine u Niškoj Banji ubila svog poslodavca vlasnika vile “DND” Dejana Dejančića (51) a zatim pucala i u recepcionera Dejana Jovanovića (42) produžen je pritvor za još 30 dana

Ušli smo u prostor masona u Beogradu. Šta smo sve tamo videli saznajte OVDE.

Vranje trese misteriozna groznica u okviru koje svi pokušavaju da odgonetnu ko je najnoviji vlasnik luksuzne kuće u centru grada, u Ulici Kneza Miloša, koja jer kupljena za 120.000 evra

Crvena zvezda je pobedila Panatinaikos sa 72:66 i tako došla do 7. vezanog trijumfa u Evroligi

Nemanja Vidić je u Premijer ligi ostavio neizbrisiv trag, a to najbolje znaju navijači Mančester junajteda, gde je stekao status legende. Više o tome čitajte OVDE.

Biznismen Milan Popović podneo je prijavu protiv Igora Kojića zbog fotografija koje je Severinin muž objavljivao na društvenim mrežama

Albanski fudbaler Besart Beriša, napadač Melburna nakon meča je imao prilično žustar razgovor sa srpskim golmanom Denijem Vukovićem. Više o tome možete saznati OVDE.

Glumica Elizabeta Đorevska, koja u seriji "Ubice mog oca" ima ulogu majke Vuka Kostića, igrala je sa svetski poznatim glumcima. Sa kim sve saznajte OVDE.

Kragujevačka i čačanska policija, zajedničkim snagama, za samo nekoliko sati otkrile su dve prevarantkinje iz Loznice koje su starijoj Kragujevčanki na prevaru pokupile svo zlato iz kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA