Gradonačelnik nokautirao francusku poslanicu nasred pijace! (FOTO)

Natali, članica konzervativne Republikanske partije, nakon incidenta je ostala da leži bez svesti i prevezena je u bolnicu, a Vensan je identifikovan uz pomoć kamera i izjava svedoka i priveden

  • 13

Gradonačelnik malog sela u Normandiji, Vensan Debrez, napao je u četvrtak poslanicu u francuskom parlamentu i bivšu ministarku ekologije Natali Morize. Napadač je ubrzo priveden nakon napada koji se dogodio na pijaci.

(BLOG UŽIVO) Da li je osvanuo dan za Makronov trijumf? U Francuskoj drugi krug parlamentarnih izbora, izlaznost veoma niska

Natali, članica konzervativne Republikanske partije, nakon incidenta je ostala da leži bez svesti i prevezena je u bolnicu, a Vensan je identifikovan uz pomoć kamera i izjava svedoka.

Vensan, inače gradonačelnik Šampinjole, optužen je za "namerno nasilje protiv službenog lica", prenosi AFP. Za sada nema informacija o motivu napada, ali kako piše "Parizijen", Vensan je podržavao Anrija Gilijana, Natalinog protivnika na izborima, koji je izgubio, prenosi "RT".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WILSON

    18. jun 2017 | 18:19

    E to je bato DEMOKRATIJA

  • Jeretik

    18. jun 2017 | 18:13

    Koja zenska je na prvoj slici ( pantalone ) ? Jedino ako su joj hitnu pomoc pruzili tako sto su je hitno presvukli u suknju .

  • Uran

    18. jun 2017 | 17:56

    Moj komentar na ovo je nema komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA