Ubijena starica kod Ljiga, policija uhapsila osumnjičenog

Njeno beživotno telo juče je u kući u kojoj je živela pronašao sin Dušan M., koji je takođe sam živeo u drugoj kući u istom dvorištu

  • 2

Koviljka M. (76) iz Babajića kod Ljiga ubijena je, a policija je uhapsila osumnjičenog, potvrdili su večeras agenciji Beta izvori bliski istrazi.

Njeno beživotno telo juče je, u kući u kojoj je živela, pronašao sin Dušan M., koji je takođe sam živeo u drugoj kući u istom dvorištu.

Uviđaj su obavili dežurni istražni sudija Višeg suda u Valjevu i zamenik višeg tužioca, a obducent Instituta za bezbednost MUP Srbije utvrdio je danas da je reč o nasilnoj smrti.

- Bilo je dosta krvi u prostoriji u kojoj se žena nalazila, telefonska slušalica bila je otkinuta, a iz kuće ništa nije uzeto − ni novac, ni laptop računar koji je zatečen na stolu - rekli su izvori iz istrage.

Koviljkin sin Dušan rekao je juče istražnim organima da oni nisu imali nikakvih problema u odnosima sa rodbinom i komšijama, te da ne sumnja ni na koga.

Dalja istraga će utvrditi motive i okolnosti pod kojima se dogodilo ubistvo u Babajiću.

( S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    27. maj 2013 | 23:48

    I šta da ga je ova mučena baba ubila, jel bi i njoj pritvor od mesec dana u startu

  • Nsv

    28. maj 2013 | 09:17

    Takva nam je drzava, a da je provalnik pobio celu porodicu, pobegao, ne bi ga ni uhapsili. A ne duzan covek koji je zastitio svoju porodicu lezi u pritvoru zato sto je provalnika KOJI JE USAO U NJEGOV STAN ubio. Smesan nam je zakon. Umesto da bude nagradjen i opomena svim lopovima-uzas u kakvoj drzavi zivimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA