UBIO JU JE POSAO: Radila 30 sati bez prestanka, pa preminula!

Mlada Indonežanka Mita Duran (24), koja je radila za jednu marketinšku agenciju, umrla je pošto je u kontinuitetu radila prekovremeno. Ona je ostajala budna zahvaljujući energetskim pićima

  • 11

Ubio ju je posao, ali bukvalno. Mlada Indonežanka Mita Duran (24) umrla je nakon svakodnevnog mukotrpnog i prekovremenog rada. Ona je radila za jednu marketinšku agenciju, a pred smrt je na Tviteru napisala da je radila 30 sati bez prestanka!

Devojka iz Džakarte je kontinuirano radila prekovremeno. Ona je nedostatak sna nadoknađivala konzumiranjem energetskih napitaka.

Kolege preminule devojke smatraju da je njihovu koleginicu ubila kombinacija posla i energetskih pića. Ona je redovno radila prekovremeno i ostajala dugo posle ponoći. To ju je iscrpljivalo.

Majka nesrećne devojke kaže da je njenu ćerku ubio hronični umor uzrokovan prekovremenim radom za šta krivi njene poslodavce.

Marketinška agencija u kojoj je radila je zaposlene radnike o njenoj smrti obavestila preko Fejsbuka. Kompanija je radnicima dala slobodan dan kako bi joj odali počast.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb Cop

    18. decembar 2013 | 12:47

    Sad mi je jasno zasto je ova vlada zabranila zaposljavanje do kraja 2015...bolje da ne radimo nego da umremo od posla:-D

  • vladimir

    18. decembar 2013 | 12:21

    Ubili je energetski napitci a ne ono što je radila .....

  • Nezadovoljština

    18. decembar 2013 | 12:21

    Arbeit macht frei

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA