DEL I RODNI PONOVO U AKCIJI: Mućke se vraćaju na male ekrane! (VIDEO)

- Bacio sam samo pogled na scenario i rekao bih da je vrlo dobar, ali svoju definitivnu ocenu ću dati nakon što pažljivo budem pročitao ceo rukopis bez ometanja - rekao je Dejvid Džejson koji će ponovo tumačiti Del Boja

  • 15

Nova epizida kultne engleske serije "Mućke", koju potpisuju sinovi pokojnog scenariste Džona Salivana, mogla bi da bude prikazana na proleće sledeće godine.

Glumac Dejvid Džejson, koji je glumio Del Boja potrvrdio je da je dobio kopiju scenarija, ali da je još uvek "vrlo nervozan" zbog toga i da ga nije pročitao.

- Bacio sam samo pogled na scenario i rekao bih da je vrlo dobar, ali svoju definitivnu ocenu ću dati nakon što pažljivo budem pročitao ceo rukopis bez ometanja. Ovo nije stvar koju možete uraditi površno - rekao je Dejvid za "Tajms".

Ovo bi trebalo da bude prva emitovana epizoda od smrti pisca Džona Salivana, koji je umro 2011. godine od virusne upale pluća, a njegovi sinovi Džim i Den osmislili su scenario na osnovu jedne očeve ideje koju je imao na umu, ali nikada nije završila na televiziji.

Nije poznato da li će se pored Dejvida Džejsona u ovoj epizodi pojaviti i ostatak originalne ekipe.

(Telegraf.rs / telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZBG

    21. decembar 2013 | 16:30

    Gledao bih vas dan i noć

  • Tina

    21. decembar 2013 | 16:59

    Po meni najbolja serija ikad snimljena.Obožavam je,svaki put,kao da je prvi put gledam.Uvek me oraspoloži,obožavam je,non-stop bi je gledala.

  • igorb

    21. decembar 2013 | 17:27

    Ovo je serija a ne ove turske i juznoamericke gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA