VUČIĆ: Nisam uticao na ukidanje Razgibavanja!

- Besmislene su tvrdnje da sam na bilo koji način uticao na odlaganje, suspenziju ili ukidanje bilo koje emisije na Radio-televiziji B92. Opštepoznata je činjenica da ta medijska kuća nije naklonjena ni meni, ni stranci koju vodim - kaže vicepremijer

  • 18

Na vest da se emisija "Razgibavanje" neće emitovati na radiju B92 do 13. januara 2014. godine, oglasio se i vicepremijer Srbije, Aleksandar Vučić.

- Besmislene su tvrdnje da sam na bilo koji način uticao na odlaganje, suspenziju ili ukidanje bilo koje emisije na Radio-televiziji B92. Opštepoznata je činjenica da ta medijska kuća nije naklonjena, ni meni, ni stranci koju vodim, ali nikada nisam imao bilo kakvu želju i potrebu da utičem na njen uređivački koncept - ističe se u saopštenju Aleksandra Vučića.

Kako se dodaje, ukoliko bi poznati voditeljski dvojac nastavio da radi, bar bi jedna laž koja je usmerena protiv Srpske napredne stranke i njega bila otkrivena.

- Što se mene tiče, neću da se mešam u unutrašnja pitanja B92, niti bi me oni slušali, ali bi bilo lepo kada bi pomenuta dvojica autora emisije "Razgibavanje" nastavila da rade svoj posao na isti način kao i do sada, jer bi bar jedna u moru laži, protiv mene i Srpske napredne stranke, bila razotkrivena - navodi se dalje u saopštenju.

Ranije danas, voditelj "Razgibavanja" Darko Mitrović rekao je za Telegraf da je problem nastao zbog političke teme koju su u svojoj emisiji najavili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    26. decembar 2013 | 14:02

    Ha ha smehoteka,gde bi on bilo sta ukinuo,posten covek.........

  • Lazinica

    26. decembar 2013 | 14:25

    On da zabrani emisiju? Nemoguce! Pa on je toliki demokrata i toliko napredan, obrazovan, sposoban, duhovit, posten, elokventan... Recju "istorijska licnost". Ej svete pukni od muke sto nije vas!?

  • Skuter

    26. decembar 2013 | 14:53

    I koliko kosta dzip mladozenjo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA