DAČIĆ: Grom spržio domaću dilersku mrežu!

- U ovom slučaju, predmet akcije nije bio put droge kako ona dolazi do Makedonije li Srbije, već udar na dilersku mrežu - kaže premijer

  • 7

Premijer i ministar unutrašnjih poslova kaže da je akcija "Grom 1", koja je sprovedena na teritoriji Srbije, usmerena, pre svega, na unutaršnju dilersku mrežu koja nastupa onda kada droga već stigne u našu zemlju.

- U ovom slučaju, predmet akcije nije bio put droge kako ona dolazi do Makedonije li Srbije, već udar na dilersku mrežu - rekao je premijer Ivica Dačić.

On je dodao da je u nastavku akcije izvršen pretres na više od 1.100 lokacija, da je policijski zadržano više stotina ljudi, kod mnogih je pronađena droga, oružje, novac nelegalni ili falsifikovani, ukradeni automobili, a pronađena su i lica za kojima se traga.

U akciji "Grom 1"  biće podnete prijave protiv 115 osumnjičenih, a policijsko zadržavanje određeno je protiv 124 osumnjičenih, dok je tužilaštvu sprovedeno njih osmoro.

Pronađeno je šest osoba za kojima se traga i rasvetljeno je osam razbojništava. Pretreseno je 1.165 adresa na kojima je pronađeno 1.045 osoba i obavljeno je 250 zaplena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Обилић

    29. decembar 2013 | 10:33

    Превара, лаж и докле више има да мажу људима очи?

  • opanak

    29. decembar 2013 | 11:02

    juce sam gledao akcioni film umri muski 4,bas kao taj film sto jeste sprdnja komercijalna tako je i ovo sto rade sprdnja,tako da slobodno mozete o otpustanjima najavljenim i o tome koliko su nas bivsi sadasnji ojadili sa kradjama,ove sto ih budite i hvatate na spavanju i zbog paketica dizete silnu policiju koja je takodje sprdnja zaobidjite narod!

  • Komsija

    29. decembar 2013 | 13:44

    Po zemunu se i dalje drogiraju..mora da imaju gromobran

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA