TUGA: Pas radi nešto vrlo neobično u beogradskoj troli! (FOTO)

Mnogi sugrađani su čuđenjem su posmatrali vidno tužnog psa koji bi sa putnicima izlazio na svakoj stanici, a onda se vraćao u vozilo, najverovatnije tražeći vlasnika ili dom

  • 25

Jedan Beograđanin u prevozu se ponaša vrlo uljudno - iako nije čovek. Putnici prestoničke trole sa tugom u očima gledali su skrušenog psa koji je sedeo pored njih, a onda počeo da radi nešto još neobičnije.

Dobroćudni žuća je tiho ležao i nikome nije smetao dok je prevoz išao gradom. Iako ga niko nije dirao, pas bi sa putnicima izlazio na svakoj stanici, a onda se vraćao u vozilo, pišu "24sata".

- Ovaj pas se vozio trolom od Slavije do okretnice kod Kolarca. Pas je izuzetno miran, ne laje, ne napada nikoga, samo izlazi na svakoj stanici i vraca se u trolu. Sedi ili leži na stolicama i gleda kroz prozore. Podelite ovu fotografiju, možda ga neko traži - napisao je autor fotografije na Fejsbuk stranici sajta Životinje.rs.

Pomozite da se ovom psu nađu vlasnik ili dom, pošto izgleda kao da i on traži nekog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posiden

    21. januar 2015 | 10:05

    Ne ostavljaj svog najboljeg prijatelja.

  • Branko

    21. januar 2015 | 10:13

    Ovakve vesti su melem za gradjane jer vidimo kako ima zivih bica koja su vaspitanija od ljudi, koja nisu agresivna, kojih se ne bojih da im pridjes, koji ti nece nista lose uraditi, koji ce te zahvalno gledati ako ih nahranis za razliku od gomile spodoba u ljudskom obliku koji kada im udelis neki dinar glavu bi ti razbili sto im nisi dao vise. Doslo je vreme da se niko ne boji ako u autobusu na sedistu do njega sedi pas a bojimo se ako sedimo ili stojimo pored nekog u ljudskom obliku.

  • Marija

    21. januar 2015 | 13:08

    Psa je juce iz Knez Mihajlove ulice odvela veterina Bg na poziv gradjana.Odveden je u Rakovicu.Zvala sam da se raspitam za njega.Pas ima vlasnika i dolazi da ga uzme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA