Ovo je NAJRADOSNIJA JELKA u Beogradu! Evo i zašto (FOTO)

Druženje pod nazivom "Novogodišnji osmeh Palilule" organizovali su investitori projekta Central Garden, kompanije "AFI Europe" i "Shikun & Binui Group", uz značajnu pomoć mališana iz predškolske ustanove Pionir

  • 0

Prava novogodišnja čarolija širila se danas sa platoa ispred kompleksa Central Garden na Paliluli. Dobro raspoloženi stanari i oduševljeni mališani družili su se i zajedno ukrašavali najradosniju komšijsku jelku u Beogradu.

Ovo druženje pod nazivom "Novogodišnji osmeh Palilule" organizovali su investitori projekta Central Garden, kompanije "AFI Europe" i "Shikun & Binui Group", uz značajnu pomoć mališana iz predškolske ustanove Pionir koji su protekle nedelje napravili desetine unikatnih novogodišnjih ukrasa za prvu komšijsku jelku na Paliluli.

Svi posetioci ovog novogodišnjeg druženja zabavljali su se uz zvuke novogodišnjih pesama, domaće kolače, kuvano vino i čaj.

Kako novogodišnja čarolija ne bi bila potpuna bez Deda Mraza, tako je i na ovom druženju najmlađe zabavljao čuveni Deka sa njegovim pomoćnicima ali i sa najpopularnijim crtanim junacima Mašom i Medvedom.

Foto: Promo Foto: Promo

Želja organizatora bila je da, uoči najradosnijih praznika, podseti sugrađane koliko su važni zajedništvo, sloga i ljubav u negovanju dobrih komšijskih odnosa.

Foto: Promo Foto: Promo

Upravo dobri međukomšijski odnosi doprinose da naš dom bude lepše i srećnije mesto za život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA